Lise Döneminde Çıkan Sakallar Bıyıklar Ne İle Kesilmeli?

• Konuyu başlatan barsim
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 124
  • Cevap 3

Lise Döneminde Çıkan Sakallar Bıyıklar Ne İle Kesilmeli?

1
Merhaba arkadaşlar Lise 1'e geçtik haliyle sakal ve bıyıklar hızla uzamaya başladı. Sakalları ve bıyıkları makina ile alıyorum ileriki dönemde nasıl çıkar yön açısından biraz endişe verdi. Sakalları makina ile almak sıkıntılı mı? Permatik, Derby gibi jilet ürünleri ile kesmek çok güzel temiz biz durum ortaya koyuyor lakin korkuyorum daha hızlı bir şekilde gür sakallarım ve bıyıklarım olursa da diye. Ailem'de bana jiletle al diye tavsiyede bulunuyor sizce ne yapmalıyım? [ATTACH type="full" alt="traş makinası.png"]2674[/ATTACH]
3 6
1
Jilet sadece 2 bacak arasına kullan bu dönemde gerisine makina ile devam et dikkat et yüzünü falan kesersin
B

barsim

Üye
Merhaba arkadaşlar Lise 1'e geçtik haliyle sakal ve bıyıklar hızla uzamaya başladı. Sakalları ve bıyıkları makina ile alıyorum ileriki dönemde nasıl çıkar yön açısından biraz endişe verdi. Sakalları makina ile almak sıkıntılı mı? Permatik, Derby gibi jilet ürünleri ile kesmek çok güzel temiz biz durum ortaya koyuyor lakin korkuyorum daha hızlı bir şekilde gür sakallarım ve bıyıklarım olursa da diye. Ailem'de bana jiletle al diye tavsiyede bulunuyor sizce ne yapmalıyım?

traş makinası.png

Y

yaser

Üye
Jiletle alsan 3 yılda daha fazla çıkar kök salar, makina mantıklı tüyler sertmi

N

Nix123

Üye
Yaşın daha küçük jilet kullanma. Jilet sakal yapısını bozar sertleştirir ve düzensiz olur. Makine ile kesmeye devam et.

P

Peda

Üye
Jilet sadece 2 bacak arasına kullan bu dönemde gerisine makina ile devam et dikkat et yüzünü falan kesersin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt