Likya saç ekimi yorumları

• Konuyu başlatan Mehmetaydn
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 576
  • Cevap 5

Likya saç ekimi yorumları

1
Likya saç ekimi yorumları öncesi sonrası saç ekimi sonuçlarını forum sitemizde görebilirsiniz. İzmir likya saç ekim merkezi uzun yıllardır saç ekim yapan bir merkez. Saç ekimine karar verdiyseniz bu alanda bir çok ekim merkezin araştırdıysanız bu merkezide araştırmanız gerekebilir. Saç ekimi söz konusu olduğunda çok kalıcı bir şekilde tedavi alabileceğiniz güvenilir merkezlerden biri olan Likya Saç Ekimi Merkezi tecrübeli ekibi ile bir çok hastaya saç ekimi yapmış ve bu kişiler saç ekimi sonuçlarından oldukça memnun kalmışlardır. Burada uygulanan teknikler sayesinde doğal yollardan saçlarınıza kavuşabilirsiniz. Likya Saç Ekimi yaptıranlar incelendiğinde Likya Saç Ekimi sonuçlarının ne kadar mükemmel olduğu görülecektir. Ayrıca Likya Saç Ekimi şikayet konusu açılmamıştır ve Likya Saç Ekimi yorumları hep olumlu olacak şekilde geri bildiriler ile doludur. Bu nedenle son derece güvenilir bir klinik olduğunu her anlamda göstermiş başarılı bir merkez olduğundan söz edebiliriz. Likya Saç Ekimi fiyat bilgisini almak için size bir sonraki başlık altında verdiğimiz telefonu kullanarak kliniğin sekreterine ulaşabilirsiniz. Bu sayede hem fiyatları genel hatları ile öğrenebilir hem de hangi işlemlerin yapıldığına dair bilgi edinebilirsiniz. Bunun dışında adres bilgisi de güncel şekilde verilmiştir. Ancak öncesinde randevu almanız gerekmektedir. Randevu almak için yine burada yer alan telefon numarası üzerinden işlem yapabilirsiniz. Likya Saç Ekimi Merkezi İletişim Bilgileri: Adres: Adalet Mahallesi Manas Bulvarı, Yan Yolu No:54, 35530 Bayraklı/İzmir Telefon: 0532 676 97 07
5 6
1
[QUOTE="onurkan, post: 3249, member: 88"] İzmir için ise tercih imkan var sa sibel hanımın ekimlerine bakın derim onun dışında pek izmir de başarılı ekim yapan merkez yok gibi.. [/QUOTE] Sibel hanım evet doğru katılıyorum 🤗 Zenginseniz oraya gidin
M

Mehmetaydn

Üye
Likya saç ekimi yorumları öncesi sonrası saç ekimi sonuçlarını forum sitemizde görebilirsiniz. İzmir likya saç ekim merkezi uzun yıllardır saç ekim yapan bir merkez. Saç ekimine karar verdiyseniz bu alanda bir çok ekim merkezin araştırdıysanız bu merkezide araştırmanız gerekebilir. Saç ekimi söz konusu olduğunda çok kalıcı bir şekilde tedavi alabileceğiniz güvenilir merkezlerden biri olan Likya Saç Ekimi Merkezi tecrübeli ekibi ile bir çok hastaya saç ekimi yapmış ve bu kişiler saç ekimi sonuçlarından oldukça memnun kalmışlardır. Burada uygulanan teknikler sayesinde doğal yollardan saçlarınıza kavuşabilirsiniz. Likya Saç Ekimi yaptıranlar incelendiğinde Likya Saç Ekimi sonuçlarının ne kadar mükemmel olduğu görülecektir. Ayrıca Likya Saç Ekimi şikayet konusu açılmamıştır ve Likya Saç Ekimi yorumları hep olumlu olacak şekilde geri bildiriler ile doludur. Bu nedenle son derece güvenilir bir klinik olduğunu her anlamda göstermiş başarılı bir merkez olduğundan söz edebiliriz. Likya Saç Ekimi fiyat bilgisini almak için size bir sonraki başlık altında verdiğimiz telefonu kullanarak kliniğin sekreterine ulaşabilirsiniz. Bu sayede hem fiyatları genel hatları ile öğrenebilir hem de hangi işlemlerin yapıldığına dair bilgi edinebilirsiniz.
Bunun dışında adres bilgisi de güncel şekilde verilmiştir. Ancak öncesinde randevu almanız gerekmektedir. Randevu almak için yine burada yer alan telefon numarası üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Likya Saç Ekimi Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres: Adalet Mahallesi Manas Bulvarı, Yan Yolu No:54, 35530 Bayraklı/İzmir
Telefon: 0532 676 97 07

T

Taner043

Üye
İzmir'de Bayraklı ilçesinde bulunan likya saç ekim merkezi en kolay şekilde bulunabilmesi açısından folkart binasına gittiğinde çok yakınında bulunuyor saç ekim merkezinde öncesi ve sonrası saç ekim sonuçlarını paylaşıyorlar özellikle ben gittim ama kendim fiyat konusunda anlaşamadım arkadaşlar. Türkiye'de saç ekim merkezleri fiyatlarını abartılı şekilde arttırmış düşünün Serkan Aygın saç ekimini 20.000 25.00 liraya yapıyor, benim saç ekim fiyatına 15.000 bin lira dediler tanıdık biri vasıtasıyla gittim bu forumdan 11.000 dediler oda tanıdıkdı belki o fiyatada ekmeyecekler bundan 6 ay öncesi forumlar 5 bin 7 bin lira saç ekimi yapılıyordu.

B

berqan

Üye
Merhabalar saç ekimi yaptırmak istiyorum ama her geçen gün kararım değişiyor bir türlü nerde yaptıracağıma karar veremedim. Forumda Likya hakkında nerdeyse hiç bir şey yok yardımcı olur musunuz sizce nasıl bir yer var mı olumlu olumsuz görüşü olan?

Alperen

Alperen

Üye
Forum içinde bir çok doktor saç ekim merkezleri var araştırın çok iyi merkezler var

O

onurkan

Üye
İzmir için ise tercih imkan var sa sibel hanımın ekimlerine bakın derim onun dışında pek izmir de başarılı ekim yapan merkez yok gibi..

L

Levent

Üye
İzmir için ise tercih imkan var sa sibel hanımın ekimlerine bakın derim onun dışında pek izmir de başarılı ekim yapan merkez yok gibi..
Sibel hanım evet doğru katılıyorum 🤗 Zenginseniz oraya gidin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
70
Toplam ziyaretçi
110

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt