Likya saç ekimi fiyatı görüşmeye gittim

• Konuyu başlatan Taner043
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 599
  • Cevap 2

Likya saç ekimi fiyatı görüşmeye gittim

1
İzmir likya saç ekim merkezine görüşmeye gittim bir arkadaşımın tavsiyesi ile oraya gittiğim için birebir ilgilendiler. Görüşme sırasında yetkili bir bayan saadet hanım benim saçlarımın genel bir seyrekliği olduğu için 2 saç ekimi yapılması daha uygun olabilir dedi. Beni ilgilendiren konu güven duymak ve saç ekimi sonrası sürecimin çok iyi olması neyse tabi beni fiyat konusuda çok ilgilendirdiği için fiyatı sordum bana saadet hanım 15.000 bin lira dedi ben şok geçirdim daha önce saç ekimi yaptıranların yani 5 6 ay öncesine kadar izmir likya'da saç ekimi 5 7 bin lira olduğu duydum okudum. Bu kadar fiyat beni şaşırttı özelliklede şunu dediler siz tavsiye üzerine geldiğiniz için 11.000 liraya yapalım dediler ben şok tabi bu kadar bütçem yoktu açıkcası. Arkadaşlar saç ekimi fiyatları gerçekten çok pahalı olmuş bu işin çılgı çıkmış gibi.
2 6
1
[QUOTE="Alahan, post: 3097, member: 77"] Artık hergün çoğu ürüne zam geliyor saç ekimide fiyatlar arttı normal fiyat bulmak çok zor. Uyduruk yerlerede saç ekimi yaptırılamaz. [/QUOTE] Evet haklısınız çok fazla zam geldi bir çok firmaya.
T

Taner043

Üye
İzmir likya saç ekim merkezine görüşmeye gittim bir arkadaşımın tavsiyesi ile oraya gittiğim için birebir ilgilendiler. Görüşme sırasında yetkili bir bayan saadet hanım benim saçlarımın genel bir seyrekliği olduğu için 2 saç ekimi yapılması daha uygun olabilir dedi. Beni ilgilendiren konu güven duymak ve saç ekimi sonrası sürecimin çok iyi olması neyse tabi beni fiyat konusuda çok ilgilendirdiği için fiyatı sordum bana saadet hanım 15.000 bin lira dedi ben şok geçirdim daha önce saç ekimi yaptıranların yani 5 6 ay öncesine kadar izmir likya'da saç ekimi 5 7 bin lira olduğu duydum okudum. Bu kadar fiyat beni şaşırttı özelliklede şunu dediler siz tavsiye üzerine geldiğiniz için 11.000 liraya yapalım dediler ben şok tabi bu kadar bütçem yoktu açıkcası. Arkadaşlar saç ekimi fiyatları gerçekten çok pahalı olmuş bu işin çılgı çıkmış gibi.

A

Alahan

Üye
Artık hergün çoğu ürüne zam geliyor saç ekimide fiyatlar arttı normal fiyat bulmak çok zor. Uyduruk yerlerede saç ekimi yaptırılamaz.

T

Taner043

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık hergün çoğu ürüne zam geliyor saç ekimide fiyatlar arttı normal fiyat bulmak çok zor. Uyduruk yerlerede saç ekimi yaptırılamaz.
Evet haklısınız çok fazla zam geldi bir çok firmaya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
105

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt