Saç Ekimi Likya Saç Ekimi 3500 Greft

Likya Saç Ekimi 3500 Greft

1
Likya saç ekimi sonuçları 3500 greft arkadaşlar bugün bende saç ektirdim 3500 greft izmir likya da, sizce nasil görünüyor, agri kesici ve antibiyotik verdiler ilk gün için süreç normal şekilde ilerledi. Likya saç ekim merkezi Bayraklıda özel bi poliklinik ve folkart karşısında bulunuyor. Saç ekimi sonrası ağrılarım oluyor buda her saç ekimi yaptıran kişide olabiliyormuş. Saç ekimi 1 nisan da yapıldı saç çıkışları başladı ve süreç 4. ayında gelecek aylarda gelişmelerden haberdar edeceğim.
6 6
1
Hocam şuana kadar kaç ay süre geçti, tekrar resim paylaşabilirmisiniz?
S

Sahin

Üye
Likya saç ekimi sonuçları 3500 greft arkadaşlar bugün bende saç ektirdim 3500 greft izmir likya da, sizce nasil görünüyor, agri kesici ve antibiyotik verdiler ilk gün için süreç normal şekilde ilerledi. Likya saç ekim merkezi Bayraklıda özel bi poliklinik ve folkart karşısında bulunuyor. Saç ekimi sonrası ağrılarım oluyor buda her saç ekimi yaptıran kişide olabiliyormuş. Saç ekimi 1 nisan da yapıldı saç çıkışları başladı ve süreç 4. ayında gelecek aylarda gelişmelerden haberdar edeceğim.

Ekli dosyalar

• izmir likya saç ekimi.jpg
    izmir likya saç ekimi.jpg
    126.6 KB · Gösterim: 452
  • likya saç ekimi.jpg
    likya saç ekimi.jpg
    214.4 KB · Gösterim: 102
  • saç ekimi likya.jpg
    saç ekimi likya.jpg
    177.5 KB · Gösterim: 109
Moderatör tarafında düzenlendi:
K

karasakal

Üye
saç ekimi süreci için erken bir süre diyebilirim çok heyecanlanıyoruz nasıl olacak diye beklemek gerekiyor saç ekimi sonrası farklı neler kullanıyorsunuz

Mete

Mete

Üye
İzmir Likya saç ekim merkezi yorumlar 3500 greft arkadaşlar bugün bende saç ektirdim 3500 greft izmir likya da, sizce nasil görünüyor, agri kesici ve antibiyotik verdiler ilk gün için süreç normal şekilde ilerledi. Likya saç ekim merkezi Bayraklıda özel bi poliklinik ve folkart karşısında bulunuyor. Saç ekimi sonrası ağrılarım oluyor buda her saç ekimi yaptıran kişide olabiliyormuş. Saç ekimi 1 nisan da yapıldı saç çıkışları başladı ve süreç 4. ayında gelecek aylarda gelişmelerden haberdar edeceğim.
Merhaba hocam son durum nedir? Saç ekimi sonuçlarınızı merak ettim

E

erco

Üye
İzmir Likya saç ekim merkezi yorumlar 3500 greft arkadaşlar bugün bende saç ektirdim 3500 greft izmir likya da, sizce nasil görünüyor, agri kesici ve antibiyotik verdiler ilk gün için süreç normal şekilde ilerledi. Likya saç ekim merkezi Bayraklıda özel bi poliklinik ve folkart karşısında bulunuyor. Saç ekimi sonrası ağrılarım oluyor buda her saç ekimi yaptıran kişide olabiliyormuş. Saç ekimi 1 nisan da yapıldı saç çıkışları başladı ve süreç 4. ayında gelecek aylarda gelişmelerden haberdar edeceğim.
Ön bölgeyi çok merak ediyorum çok açıklık var iken saç ekimi sürecinin nasıl olduğunu izmir'de likya saç ekim merkezi ismini ön plana çıkarmış bir merkez tabi nice saç ekim merkezleri var Sahin bey memnunmusunuz süreç nasıl?

S

Sahin

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar şuan ki sürecim bu şekilde gayet memnunum

izmir likya saç ekimi.jpeg
likya saç ekimi.jpeg

M

Musti

Üye
Saç ekimi sonrası sürecini merak ettim ayrıca saç ekimi sonucun gayet Güzel görünüyor maşallah

E

edias

Üye
Hocam şuana kadar kaç ay süre geçti, tekrar resim paylaşabilirmisiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
8
Çevrim içi ziyaretçiler
13
Toplam ziyaretçi
21

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt