• Forumda saç ekimi şikayetinizi yazarken firmalara ve şahıslara hakaret edici, küçük düşürücü ve ticari hayatına zarar verici konular yada yorumlar yazmamanız gerekmektedir. Aksi halde konularınız ve yorumlarınız yayından kaldırılabilir.

Likya Estetik Saç Ekimi Şikayet

• Konuyu başlatan Saçekimibilgisi
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 840
  • Cevap 5

Likya Estetik Saç Ekimi Şikayet

1
[B]İzmir Likya Estetik Saç Ekimi şikayet [/B]almayarak sektörde en çok ismi duyulduk firmalar arasına girince merak ederek incelemek istedim. İzmir’de 2 tane ana şubeleri var. Müşteri memnuniyeti gerçekten had safhada. Bunu zaten [B]İzmir Likya saç ekim merkezinin şikayet [/B]almamasından kolayca anlıyoruz. [ATTACH type="full" alt="likya saç ekimi şikayet.jpg"]1624[/ATTACH] Şikayet elbette vardır lakin ortalama olarak saç ekimi yaptıranların memnun olduğunu düşünüyorum. Ayrıca fiyat / performans olarak da incelediğimizde de yine müşterinin yüzünü güldürüyor. Malumunuz ülkemizde saç ekimi fiyatları gerçekten yüksek ancak Likya saç ekimi uygun fiyat stratejisi ile müşterilerine kaliteli bir hizmet veriyor. Hatta bir yorumda buranın müşterilerinden birisi ‘’Saç ekimi için birçok firmadan fiyat aldım. Likya firması uygun bir fiyat çıkardı. Bir tık da aceleci davranarak onları seçtim ama gerçekten beni fazlasıyla memnun ettiler.’’ yorumunda bulunmuş. Gerçekten kalitesi ile yüzlerce olumlu yoruma ulaşması beni de oldukça şaşırttı. [HEADING=1]Likya Saç Ekimi Fiyatları 2022[/HEADING] [B]Likya saç ekimi fiyatları[/B] listesini incelediğimizde göze ilk çarpan fiyatların uygunluğu oluyor. Döviz kurlarının oldukça oynak olduğu bu dönemde gerçekten bu kadar uygun bir fiyat çekmek kolay iş değil. Ayrıca fiyatı uygun tutarak kalitesinden de ödün vermemesi beni gerçekten tatmin etti. 22 yıldır sektörde hizmet veren bir firma olarak uygun fiyat, maksimum hizmet prensibi ile çalışıyorlar. Fiyat konusunda da işlem başına bir bedel talep ediliyor. Bu kafa tipi, saç uzunluğu beklentisi ve kök yapısı gibi birçok önemli etkene göre analiz edilerek bir fiyat teklifi sunuluyor. Yine belirtmek isterim ki fiyat konusunda beklenileni fazlasıyla karşılıyor. [HEADING=1][B]Likya Saç Ekimi Merkezi Adresi Nerede?[/B][/HEADING] [B]Likya saç ekimi[/B] işlemlerini Bayraklı’da yer alan büyük kliniklerinde gerçekleştirmektedir. İçeriye girdiğinizde gerçekten sizleri büyüleyen bir mimarisi var. Ayrıca müşteri dostu danışman ekibi ile de sizleri memnun ediyorlar. Uzman doktorları ve yardımcı ekibiyle de başarılı operasyon sayısı oldukça yüksek. Merkezinin tam adresini vermemiz gerekirse, Manas Bulvarı’nda yer alıyor. Numara da 54 olarak belirtiliyor. Diğer merkezleri ise Alsancak’ta orada da diğer sağlık hizmetleri gerçekleştiriliyor. [HEADING=1]Likya Saç Ekimi Kolay Randevu[/HEADING] [B]Likya saç ekimi şikayet[/B] oranının oldukça düşük olmasında en büyük etmen müşterinin problemini en hızlı bir şekilde gideriyor olmaları. Öyle ki web sitelerinden aldığınız randevu ile 1 – 2 gün içerisinde kolayca muayene olabilirsiniz. Bu gerçekten büyük bir avantaj ki bunun da meyvesini yiyorlar. Düşük [B]Likya şikayet[/B] oranı ile sektörde bilindik bir isim olmayı başarmışlar.
5 6
1
Sac ekiminde ilklerden olmasına rağmen, eski popülerliğini kaybetti. Şikayetleri çoktu ama bir şekilde silinmiş. Orada çalışan iyi saç ekimcilerin hepsi şimdi sağda solda çalışıyor. Güncel saç ekimlerini görmedim yorum yapamam ama söylenilen eskisi gibi olmadığı.
Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye
İzmir Likya Estetik Saç Ekimi şikayet almayarak sektörde en çok ismi duyulduk firmalar arasına girince merak ederek incelemek istedim. İzmir’de 2 tane ana şubeleri var. Müşteri memnuniyeti gerçekten had safhada. Bunu zaten İzmir Likya saç ekim merkezinin şikayet almamasından kolayca anlıyoruz.
likya saç ekimi şikayet.jpg

Şikayet elbette vardır lakin ortalama olarak saç ekimi yaptıranların memnun olduğunu düşünüyorum. Ayrıca fiyat / performans olarak da incelediğimizde de yine müşterinin yüzünü güldürüyor. Malumunuz ülkemizde saç ekimi fiyatları gerçekten yüksek ancak Likya saç ekimi uygun fiyat stratejisi ile müşterilerine kaliteli bir hizmet veriyor. Hatta bir yorumda buranın müşterilerinden birisi ‘’Saç ekimi için birçok firmadan fiyat aldım. Likya firması uygun bir fiyat çıkardı. Bir tık da aceleci davranarak onları seçtim ama gerçekten beni fazlasıyla memnun ettiler.’’ yorumunda bulunmuş. Gerçekten kalitesi ile yüzlerce olumlu yoruma ulaşması beni de oldukça şaşırttı.

Likya Saç Ekimi Fiyatları 2022​

Likya saç ekimi fiyatları listesini incelediğimizde göze ilk çarpan fiyatların uygunluğu oluyor. Döviz kurlarının oldukça oynak olduğu bu dönemde gerçekten bu kadar uygun bir fiyat çekmek kolay iş değil. Ayrıca fiyatı uygun tutarak kalitesinden de ödün vermemesi beni gerçekten tatmin etti. 22 yıldır sektörde hizmet veren bir firma olarak uygun fiyat, maksimum hizmet prensibi ile çalışıyorlar. Fiyat konusunda da işlem başına bir bedel talep ediliyor. Bu kafa tipi, saç uzunluğu beklentisi ve kök yapısı gibi birçok önemli etkene göre analiz edilerek bir fiyat teklifi sunuluyor. Yine belirtmek isterim ki fiyat konusunda beklenileni fazlasıyla karşılıyor.

Likya Saç Ekimi Merkezi Adresi Nerede?

Likya saç ekimi işlemlerini Bayraklı’da yer alan büyük kliniklerinde gerçekleştirmektedir. İçeriye girdiğinizde gerçekten sizleri büyüleyen bir mimarisi var. Ayrıca müşteri dostu danışman ekibi ile de sizleri memnun ediyorlar. Uzman doktorları ve yardımcı ekibiyle de başarılı operasyon sayısı oldukça yüksek. Merkezinin tam adresini vermemiz gerekirse, Manas Bulvarı’nda yer alıyor. Numara da 54 olarak belirtiliyor. Diğer merkezleri ise Alsancak’ta orada da diğer sağlık hizmetleri gerçekleştiriliyor.

Likya Saç Ekimi Kolay Randevu​

Likya saç ekimi şikayet oranının oldukça düşük olmasında en büyük etmen müşterinin problemini en hızlı bir şekilde gideriyor olmaları. Öyle ki web sitelerinden aldığınız randevu ile 1 – 2 gün içerisinde kolayca muayene olabilirsiniz. Bu gerçekten büyük bir avantaj ki bunun da meyvesini yiyorlar. Düşük Likya şikayet oranı ile sektörde bilindik bir isim olmayı başarmışlar.

Ekli dosyalar

• likya saç ekimi şikayet.jpg
    likya saç ekimi şikayet.jpg
    97.9 KB · Gösterim: 133
Moderatör tarafında düzenlendi:
S

seranew

Üye
Yuh nasıl almıyor, likya estetik saç ekimi şikayet olarak memnun olmayan kişileri gördüm ben şikayetleri vardı yanılıyorsunuz bence.

L

Leonidas

Üye
Likya estetik saç ekim merkezinin bir çok sitede olumsuz yorumları var şikayet hemde

K

kemalpasa

Üye
burası en uzun yıllardır olan yerlerden biri galiba. şuanda fiyatları nasıl? öneriyor musunuz?

revivo

revivo

Üye
burası en uzun yıllardır olan yerlerden biri galiba. şuanda fiyatları nasıl? öneriyor musunuz?
Yok abicim uzak durulması gereken bir saç ekim merkezi toplama kişilerle saç ekimi yapıyor. 3 sene önce saç ekimi yaptıran bir kişi aynı ekibe veya aynı kişiye saç ekimi yaptırmaya bilir. İnternet ortamında bir çok olumsuz saç ekimi paylaşımları var tabi memnun olanda var o da kişiden kişiye değişir

H

hairtransplant

Üye
Sac ekiminde ilklerden olmasına rağmen, eski popülerliğini kaybetti. Şikayetleri çoktu ama bir şekilde silinmiş. Orada çalışan iyi saç ekimcilerin hepsi şimdi sağda solda çalışıyor. Güncel saç ekimlerini görmedim yorum yapamam ama söylenilen eskisi gibi olmadığı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
62
Toplam ziyaretçi
102
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt