Lifehair Şahin Çelik saç ekimi 3500 greft

• Konuyu başlatan Raymo
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 312
  • Cevap 2

Lifehair Şahin Çelik saç ekimi 3500 greft

1
Arkadaşlar merhaba uzun bir süredir saç tedavisi uyguluyorum gerek minoxidil gerekse dutasterid ve diğer losyonlar kullanıyordum çokta memnundum özellikle dutasterid saçlarımı baya çoğalttı ama artık saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum sürekli ilaç içmek gerçekten insanı zorluyor gerek yan etkileri gerekse sağlığa zararları bakımından sıkıntılı. Forumlarda saç ekimi sonuçlarına bakıyorum iyi olan olmayan ekimler var. Aklımda ekim yaptıracağım bir kaç yer oluştu. İlk düşündüm yer Lifehair Şahin Çelik bana saç ekimi 3500 greft yeterli olacağını söylendi. Diğer firmalarda resimler gönderiyorum onlarda yaklaşık aynı greft söylediler. Sizlerden Lifehair Şahin Çelik hakkında olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
2 6
1
Bende ekim yaptıracam şuan karar aşamasındayım şahin hocayı düşünüyorum birde Akl
R

Raymo

Üye
Arkadaşlar merhaba uzun bir süredir saç tedavisi uyguluyorum gerek minoxidil gerekse dutasterid ve diğer losyonlar kullanıyordum çokta memnundum özellikle dutasterid saçlarımı baya çoğalttı ama artık saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum sürekli ilaç içmek gerçekten insanı zorluyor gerek yan etkileri gerekse sağlığa zararları bakımından sıkıntılı. Forumlarda saç ekimi sonuçlarına bakıyorum iyi olan olmayan ekimler var. Aklımda ekim yaptıracağım bir kaç yer oluştu. İlk düşündüm yer Lifehair Şahin Çelik bana saç ekimi 3500 greft yeterli olacağını söylendi. Diğer firmalarda resimler gönderiyorum onlarda yaklaşık aynı greft söylediler. Sizlerden Lifehair Şahin Çelik hakkında olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

A

Ayhan

Üye
şahin hocanın ekimleri açık ara önde gibi duruyor hiç başarısız ekim duymadım ben mi yanlış görüyorum ama fiyatları pahalı.

M

mr.emre

Üye
Bende ekim yaptıracam şuan karar aşamasındayım şahin hocayı düşünüyorum birde Akl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt