Lifehair Konya Hasan Hoca 4300 greft saç ekimi

• Konuyu başlatan Zesty
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 203
  • Cevap 2

Lifehair Konya Hasan Hoca 4300 greft saç ekimi

1
Merhaba arkadaşlar konya lifehair hasan hocaya 03.12.2018 tarihinde saç ekimi yaptırdım greft sayısını bilmiyorum ne onlar söyledi nede ben merak ettim. Döner bölgem yeteri kadar var saç kaliteside iyi durumdaydı donörden müsaade etttiği kadar ektiler iki seans ekim yapıldı. 4000 tl bir gün konaklama otele gidiş geliş ve prp tedavisi dahil. Hasan hocama çok teşekkür ediyorum ekim benim çok hoşuma gitti.. Şuan yoğunluk beklentimi karşıladı.
2 6
1
Fiyatı yazmanız yeterli ekiminizi ilgili bölümde konu açıp paylaşın
Z

Zesty

Üye
Merhaba arkadaşlar konya lifehair hasan hocaya 03.12.2018 tarihinde saç ekimi yaptırdım greft sayısını bilmiyorum ne onlar söyledi nede ben merak ettim. Döner bölgem yeteri kadar var saç kaliteside iyi durumdaydı donörden müsaade etttiği kadar ektiler iki seans ekim yapıldı. 4000 tl bir gün konaklama otele gidiş geliş ve prp tedavisi dahil. Hasan hocama çok teşekkür ediyorum ekim benim çok hoşuma gitti.. Şuan yoğunluk beklentimi karşıladı.

Z

Zesty

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri diger konu başlıgında paylaşıyorum

Tarçın

Tarçın

Üye
Fiyatı yazmanız yeterli ekiminizi ilgili bölümde konu açıp paylaşın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
107
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt