Yorum Life Hair Şahin Çelik 3500 Greft Saç Ekimi

• Konuyu başlatan Chappia
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 245
  • Cevap 1

Life Hair Şahin Çelik 3500 Greft Saç Ekimi

1
Merhaba değerli arkadaşlar, forumda Şahin Çelik ile ilgili birçok paylaşım görüyorum. Ben de saç ekimi yaptırmayı düşündüğüm merkezlerden biri olarak araştırıyorum. Hem başarılı hem de başarısız sonuçlara rastladım, ancak yine de tavsiye edilen merkezler arasında yer alıyor. Bu konuda sizin düşünceleriniz nelerdir? Ayrıca duyduğuma göre, Şahin Çelik'in iki farklı ekibi varmış ve günde iki ekim yapılıyormuş. Acaba başarılı ya da başarısız sonuçlar bu ekiplerden birine mi bağlı? Bu ekipler hakkında öneriniz var mı? Teşekkür ederim.
1 6
1
Şahin Çelik’in başarısı genellikle çok yüksek ve olumsuz sonuçları oldukça nadir. Mutsuz ayrılan bir hastasına pek rastlanmıyor. Diğer merkezlerde olduğu gibi, bazen beklenen oranda saç çıkışı elde edilemeyebilir, ancak bu durum revize işlemleri ile çözülüyor. Saç ekimi konusunda Şahin Çelik, ücretine göre oldukça kaliteli bir hizmet sunuyor. İşini titizlikle yapıyor, donör bölgeyi sorunsuz kullanıyor ve estetik olarak hoş bir saç çizgisi oluşturuyor. Tabii ki, herkesin donör kalitesi, greft sayısı ve saç kalınlığı aynı değil. Bu durum, sonuçların sık veya seyrek olmasına etki ediyor. Teknik anlamda baktığımızda, bu değişkenler sonucu doğrudan etkileyebiliyor.
C

Chappia

Üye
Merhaba değerli arkadaşlar, forumda Şahin Çelik ile ilgili birçok paylaşım görüyorum. Ben de saç ekimi yaptırmayı düşündüğüm merkezlerden biri olarak araştırıyorum. Hem başarılı hem de başarısız sonuçlara rastladım, ancak yine de tavsiye edilen merkezler arasında yer alıyor. Bu konuda sizin düşünceleriniz nelerdir?

Ayrıca duyduğuma göre, Şahin Çelik'in iki farklı ekibi varmış ve günde iki ekim yapılıyormuş. Acaba başarılı ya da başarısız sonuçlar bu ekiplerden birine mi bağlı? Bu ekipler hakkında öneriniz var mı?

Teşekkür ederim.

H

Hudzell

Üye
Şahin Çelik’in başarısı genellikle çok yüksek ve olumsuz sonuçları oldukça nadir. Mutsuz ayrılan bir hastasına pek rastlanmıyor. Diğer merkezlerde olduğu gibi, bazen beklenen oranda saç çıkışı elde edilemeyebilir, ancak bu durum revize işlemleri ile çözülüyor.

Saç ekimi konusunda Şahin Çelik, ücretine göre oldukça kaliteli bir hizmet sunuyor. İşini titizlikle yapıyor, donör bölgeyi sorunsuz kullanıyor ve estetik olarak hoş bir saç çizgisi oluşturuyor.

Tabii ki, herkesin donör kalitesi, greft sayısı ve saç kalınlığı aynı değil. Bu durum, sonuçların sık veya seyrek olmasına etki ediyor. Teknik anlamda baktığımızda, bu değişkenler sonucu doğrudan etkileyebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
7
Toplam ziyaretçi
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt