Şampuan Laventin şampuan kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Dilek
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 480
  • Cevap 1

Laventin şampuan kullananlar memnun mu?

1
Merhaba arkadaşlar, saçlarım son zamanlarda oldukça zayıfladı, ince telli ve çabuk kopan bir yapıya sahip oldu. Önceleri hızlı uzardı dökülmeler fazla olmazdı biotin kullanıyorum saçlarım baya gür. Ancak son haftalarda sebebini bilmiyorum ama çok dökülme olmaya başladı saç zayıflığı konusunda çeşitli ürünleri denemekteyim ve şimdi internet satış sitelerinde oldukça popüler olan şaventin şampuanını denemeyi düşünüyorum. Laventin şampuanını kullananlar, ürün hakkında neler düşünüyor? Saç dökülmesi ve zayıflık gibi sorunlarınızda bu şampuanın size ne gibi faydaları oldu? Şampuanın saç yapısını güçlendirme, saç kalitesini artırma veya saç dökülmesini azaltma konusunda etkilerini gördünüz mü? Ürünün kullanımı sırasında karşılaştığınız olumlu veya olumsuz yan etkiler var mı? Yorumlarınız ve kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese iyi günler.
1 6
1
Her gördüğünüz şampuanı alıp kullanıyor musunuz paranız çok galiba bazı kullanıcı yorumları sahte olabiliyor. Neyse şampuanların faydası olmaz vitamin takviyesi kullanabilirsin özellikle selenyum, çinko ve biotin içeren, saçları çok ısıl işlemler uygulamayın saça zarar verir. Koruyucu saç kremleri iyi gelebilir.
D

Dilek

Üye
Merhaba arkadaşlar, saçlarım son zamanlarda oldukça zayıfladı, ince telli ve çabuk kopan bir yapıya sahip oldu. Önceleri hızlı uzardı dökülmeler fazla olmazdı biotin kullanıyorum saçlarım baya gür. Ancak son haftalarda sebebini bilmiyorum ama çok dökülme olmaya başladı saç zayıflığı konusunda çeşitli ürünleri denemekteyim ve şimdi internet satış sitelerinde oldukça popüler olan şaventin şampuanını denemeyi düşünüyorum.

Laventin şampuanını kullananlar, ürün hakkında neler düşünüyor? Saç dökülmesi ve zayıflık gibi sorunlarınızda bu şampuanın size ne gibi faydaları oldu? Şampuanın saç yapısını güçlendirme, saç kalitesini artırma veya saç dökülmesini azaltma konusunda etkilerini gördünüz mü? Ürünün kullanımı sırasında karşılaştığınız olumlu veya olumsuz yan etkiler var mı?

Yorumlarınız ve kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese iyi günler.

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Her gördüğünüz şampuanı alıp kullanıyor musunuz paranız çok galiba bazı kullanıcı yorumları sahte olabiliyor. Neyse şampuanların faydası olmaz vitamin takviyesi kullanabilirsin özellikle selenyum, çinko ve biotin içeren, saçları çok ısıl işlemler uygulamayın saça zarar verir. Koruyucu saç kremleri iyi gelebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
33
Çevrim içi ziyaretçiler
46
Toplam ziyaretçi
79

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt