Soru L şeklinde şok dökülme olması normal mi?

• Konuyu başlatan İlhan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 228
  • Cevap 2

L şeklinde şok dökülme olması normal mi?

1
Merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce saç ekimi yaptırdım. Saç ekimimden sonra şok dökülme sürecini bekliyordum fakat son zamanlarda dökülmenin L şeklinde uçları kıvrılmış baston gibi olduğunu fark ettim. Dökülen bölgeler biraz düzensiz ve farklı yerlerden geliyor gibi. Bir çok dökülen saç kökü böyle. Bu durumun normal olup olmadığını merak ediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Saç ekiminde şok dökülme genellikle her bölgede eşit mi olur yoksa bu tür şekilli dökülmeler de normal mi? Tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.[ATTACH type="full"]2639[/ATTACH]
2 6
1
Bu duruma herkes normal diyorda saçın çıkış yönünü etkiliyor diye düşünüyorum kökün bastırılarak ekilmesinden dolayı oluşuyor yeni tekniklerle ekilen ekimlerde pek görülmüyor bu durum.
İ

İlhan

Üye
Merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce saç ekimi yaptırdım. Saç ekimimden sonra şok dökülme sürecini bekliyordum fakat son zamanlarda dökülmenin L şeklinde uçları kıvrılmış baston gibi olduğunu fark ettim. Dökülen bölgeler biraz düzensiz ve farklı yerlerden geliyor gibi. Bir çok dökülen saç kökü böyle. Bu durumun normal olup olmadığını merak ediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Saç ekiminde şok dökülme genellikle her bölgede eşit mi olur yoksa bu tür şekilli dökülmeler de normal mi? Tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
L şeklinde şok dökülme.jpg

A

Alahan

Üye
Normal bir durum herhangi bir sorun yok saç köklerini sadece açılan kanallara itilmesinden kaynaklanıyor yani saç kökü herhangi bir zarar görmez

Ö

Özkan

Üye
Bu duruma herkes normal diyorda saçın çıkış yönünü etkiliyor diye düşünüyorum kökün bastırılarak ekilmesinden dolayı oluşuyor yeni tekniklerle ekilen ekimlerde pek görülmüyor bu durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
33
Çevrim içi ziyaretçiler
69
Toplam ziyaretçi
102

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt