Kullandığım ilaçlar midemi ağrıttı acıtıyor ne yapmalıyım

• Konuyu başlatan Aydem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 315
  • Cevap 3

Kullandığım ilaçlar midemi ağrıttı acıtıyor ne yapmalıyım

1
Arkadaşlar merhaba saç ekimi sonrası kullanılan ilaçlar var kan sulandırıcı , coraspirin, Antibiyotik Augumentin Majezik, gibi bir kaç tane böyle ilaçlar hepsini bir arada alınca mide ağrısı yapmaya başladı ben mide koruyucu kullanmak istememiştim şimdi kullanmak zorunda kalacağım acaba hangi mide koruyucu kullanmalıyım?
3 6
1
Çeşitli haplar alıyorsanız kesinlikle mide koruyucu kullanın yoksa dayanılmıyor.
A

Aydem

Üye
Arkadaşlar merhaba saç ekimi sonrası kullanılan ilaçlar var kan sulandırıcı , coraspirin, Antibiyotik Augumentin Majezik, gibi bir kaç tane böyle ilaçlar hepsini bir arada alınca mide ağrısı yapmaya başladı ben mide koruyucu kullanmak istememiştim şimdi kullanmak zorunda kalacağım acaba hangi mide koruyucu kullanmalıyım?

Ş

Şakrak

Üye
Merhaba kesinlikle mide koruyucu kullanın bu kadar ilaca midenizde yanma acı veya böyle rahatsız edici bir şey yaşarsınız. Eczaneden alın herhangi bir marka

A

Alahan

Üye
Ben panto 40 mg kullanmıştım mide koruyucu olarak doktor yazmıştı

B

babalam

Üye
Çeşitli haplar alıyorsanız kesinlikle mide koruyucu kullanın yoksa dayanılmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
18
Çevrim içi ziyaretçiler
42
Toplam ziyaretçi
60

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt