Küçük vellus tüylerinin uzaması için ne kullanmalıyım?

• Konuyu başlatan Adriano10
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 425
  • Cevap 2

Küçük vellus tüylerinin uzaması için ne kullanmalıyım?

1
Dutasteride'de kullanıyorum 2,5 ay sonra şakaklarımda bir sürü küçük vellus kıllarım oluştu. Bu tüylerin bazıları sarı bazıları siyah renginde 2 cm olarak uzuyor geri dökülüyor, termal kıl haline gelmiyor. Bunları normal saç teline dönüşmelerine yardımcı olmak için en iyi yöntemi yapmak istiyorum ve yapılacak en etkili formül ne olabilir. Uyguladığım tedavim; Minoxidil lokal günde 2 kez Günde bir kez dutasteride 0.5mg Finasteride haftada bir 1 mg Dermaroller 1.5mm 3 güne 1 kez Ayrıca saçları kalınlaştırması için vitamin hapları alıyorum, Günde bir kez biotin 5000mcg Günde bir kez B12
2 6
1
Vellus tüylerin normal saç haline gelmesi zaman alır en az 6 aylık kullanımdan sonra uzama yapar, saç dökülme tipinize bağlı olarak bu süre değişebilir.
Adriano10

Adriano10

Üye
Dutasteride'de kullanıyorum 2,5 ay sonra şakaklarımda bir sürü küçük vellus kıllarım oluştu. Bu tüylerin bazıları sarı bazıları siyah renginde 2 cm olarak uzuyor geri dökülüyor, termal kıl haline gelmiyor. Bunları normal saç teline dönüşmelerine yardımcı olmak için en iyi yöntemi yapmak istiyorum ve yapılacak en etkili formül ne olabilir.

Uyguladığım tedavim;
Minoxidil lokal günde 2 kez
Günde bir kez dutasteride 0.5mg
Finasteride haftada bir 1 mg
Dermaroller 1.5mm 3 güne 1 kez

Ayrıca saçları kalınlaştırması için vitamin hapları alıyorum,
Günde bir kez biotin 5000mcg
Günde bir kez B12

H

Holosko

Üye
Dutasteridi 6 ay kullanın ve sonra yeniden değerlendirin. Şimdilik kullanabileceğiniz bunlar var. Bunların dışında kullanabileceğin daha etkili bir ilaç yok.

L

lastmorn

Üye
Vellus tüylerin normal saç haline gelmesi zaman alır en az 6 aylık kullanımdan sonra uzama yapar, saç dökülme tipinize bağlı olarak bu süre değişebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt