Saç Ekimi Konhair Saç Ekimi 4400 Greft

• Konuyu başlatan kuraf910
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 988
  • Cevap 9

Konhair Saç Ekimi 4400 Greft

1
Ankara 'da Konhair saç ekimi sonuçları 4400 Greft olarak saç ekimi gerçekleştirdim. Saç dökülmesi nedeniyle sağ ve sol sakak bölgesine ankara konhair saç ekimi yaptırdım toplamda operasyonda 4400 saç kökü ekimi gerçekleştiğini söylediler. Evet arkadaşlar saç ekimi sonrası süreci sizlerle değerlendirmek istiyorum.  Konhair saç ekimi öncesi resmim [ATTACH=full]5[/ATTACH]
9 6
1
[QUOTE="kuraf910, post: 1145, member: 28"] konhair saç ekimi 80. gün sonucu durum bu şekilde inşallah yakında çıkışların başlamasını düşünüyorum [ATTACH type="full" alt="konhair.jpg"]679[/ATTACH] [/QUOTE] Merhaba süreciniz ne durumda merak ettim
K

kuraf910

Üye
Ankara 'da Konhair saç ekimi sonuçları 4400 Greft olarak saç ekimi gerçekleştirdim. Saç dökülmesi nedeniyle sağ ve sol sakak bölgesine ankara konhair saç ekimi yaptırdım toplamda operasyonda 4400 saç kökü ekimi gerçekleştiğini söylediler. Evet arkadaşlar saç ekimi sonrası süreci sizlerle değerlendirmek istiyorum. 

Konhair saç ekimi öncesi resmim

Ekli dosyayı görüntüle 5

Ekli dosyalar

• konhair saç ekimi.jpg
    konhair saç ekimi.jpg
    135.9 KB · Gösterim: 189
crown

crown

Üye
hayırlı olsun yaş kaçtı hocam birde önler mi ekildi sadece

rooney43

rooney43

Üye
saçlarınız baya uzun gözüküyor günlük mesela dökülme oranı en durumda benim yaşımda 33 - 34 10 yıl önce saç ekimi yaptırdım ve 2. ekim için çok araştırma yapıyorum

K

kuraf910

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• konhair saç ekimi1.jpeg
    konhair saç ekimi1.jpeg
    37.6 KB · Gösterim: 100
  • konhair saç ekimi2.jpg
    konhair saç ekimi2.jpg
    197.9 KB · Gösterim: 87
  • konhair saç ekimii.jpeg
    konhair saç ekimii.jpeg
    44.8 KB · Gösterim: 113
  • konhair saç ekimi sonucu.jpg
    konhair saç ekimi sonucu.jpg
    117 KB · Gösterim: 106
U

Ugur

Üye
saç ekiminize yakından baktım gerçekten ön bölge güzel görünüyor kardeşim inşallah istediğin sonucu alırsın saç ekimi sonrası tavsiye edilen kullanman gereken bir ilaç dediler mi?

K

kuraf910

Üye
Merhaba 18 günlük Donör bölgem
donör bölge resmi.jpg

K

kuraf910

Üye
1 aylık saç ekimi sonrası resim
1 aylık saç ekimi.jpg

K

kuraf910

Üye
konhair saç ekimi 80. gün sonucu durum bu şekilde inşallah yakında çıkışların başlamasını düşünüyorum
konhair.jpg

crown

crown

Üye
sürecin gayet güzel gidiyor ileriki zamanda sonuçların nasıl olacak bakalım merakla bekliyoruz sürecini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
59
Çevrim içi ziyaretçiler
92
Toplam ziyaretçi
151
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt