Konazol şampuan reçetesiz alınır mı?

• Konuyu başlatan Koray
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 246
  • Cevap 4

Konazol şampuan reçetesiz alınır mı?

1
Arkadaşlar eczaneden konazol şampuanı reçetesiz olarak alabiliyor muyuz saçlarımın ön taraflarında aşırı bir yağlanma söz konusu normal market şampuanları kullanıyorum faydası yok 2 gün hemen lıkır lıkır yağ oluyor önceleri çok şampuan değiştirdim gene faydası yok sabah yıkıyorum akşama yağlanıyor anladım herhalde bunun çaresi yok ondan sonra şampuan kullansam bu yağlanmayı kesinlikle önler mi?
4 6
1
evet rahatlıkla alabilirsiniz, gidip doktora yazdırsan daha zararlı çıkarsın bence zaman kaybı bir sürü muayene ücreti gibi gibi. Konazal şampuan olmazsa nizoral şampuan al veya ketoral şampuan kullanabilirsin.
K

Koray

Üye
Arkadaşlar eczaneden konazol şampuanı reçetesiz olarak alabiliyor muyuz saçlarımın ön taraflarında aşırı bir yağlanma söz konusu normal market şampuanları kullanıyorum faydası yok 2 gün hemen lıkır lıkır yağ oluyor önceleri çok şampuan değiştirdim gene faydası yok sabah yıkıyorum akşama yağlanıyor anladım herhalde bunun çaresi yok ondan sonra şampuan kullansam bu yağlanmayı kesinlikle önler mi?

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Yağlanmanın önüne geçemezsin bu genetiksel bir durum ve bazen de beslenme tarzı ile alakalı. Konazol şampuanı da eczaneden reçetesiz alabilirsin.

M

maximum

Üye
Konazol şampuanı ücretsiz almaya gerek yok çünkü zaten kendisi çok ucuz bir ürün rahatlıkla uygun fiyatı eczanelerden temin edilebilir

revivo

revivo

Üye
Konazol şampuan reçete gerektiren bir şampuan değil, eczaneden reçetesiz şampuan alabilirsiniz. Eczacınız size nasıl kullanmasını gerektiğini bile anlatır.

D

derya

Üye
evet rahatlıkla alabilirsiniz, gidip doktora yazdırsan daha zararlı çıkarsın bence zaman kaybı bir sürü muayene ücreti gibi gibi. Konazal şampuan olmazsa nizoral şampuan al veya ketoral şampuan kullanabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
32
Çevrim içi ziyaretçiler
60
Toplam ziyaretçi
92

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt