Kök hücre saç ekimi yaptıranlar var mı?

• Konuyu başlatan Mineral
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 308
  • Cevap 2

Kök hücre saç ekimi yaptıranlar var mı?

1
Arkadaşlar son zamanlarda saç ekimi alanında yeni bir durum var kök hücreli saç ekimi bunu araştırmak ve bu tarz saç ekimi yaptıranlar var mı? kök hücreli saç ekimi sonucu nasıl oluyor fue saç ekiminden farkı nedir?
2 6
1
ben kök hücreli yaptırdım. olan saçımın dökülmesini durdurdu yani hiç dökülmüyo nerdeyse yaptırdığım saç ekimiyle ilgili ve fotoğraflarımın olduğu bir konu açmıştım bakabilirsiniz
Mineral

Mineral

Üye
Arkadaşlar son zamanlarda saç ekimi alanında yeni bir durum var kök hücreli saç ekimi bunu araştırmak ve bu tarz saç ekimi yaptıranlar var mı? kök hücreli saç ekimi sonucu nasıl oluyor fue saç ekiminden farkı nedir?

Z

Zet

Üye
Kök hücre mi ?

A

Ahmetyzc

Üye
ben kök hücreli yaptırdım. olan saçımın dökülmesini durdurdu yani hiç dökülmüyo nerdeyse yaptırdığım saç ekimiyle ilgili ve fotoğraflarımın olduğu bir konu açmıştım bakabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
30
Çevrim içi ziyaretçiler
46
Toplam ziyaretçi
76
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt