Km3 Hair Solution Kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Luiz
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 461
  • Cevap 4

Km3 Hair Solution Kullananlar var mı?

1
Km3 Hair Solution daha önceden kullananlar var mı, alışveriş sitelerinde çok övüyorlar face'de trendyolda yorumlara bakıyorum bazı kişiler saç çıkarttığını görmüşler ürün içeriğinde tam neler var bulamadım ama bunlar yazıyor İçerisine ek olarak eklenen Keratin, Jojoba Yağı, Entele yağı, Hibiskus extract Yeşil Çay ve Cüce palmiye extresi, Isırgan otu extresi ve biotin ile küçülmüş saçları uzatır. Fiyatı 800 tl çok pahalı almaya değer mi? Bu losyon hakkında bılgısı olan kullanan var mı yorumlarını bekliyorum. [ATTACH type="full" alt="Km3 Hair Solution Kullananlar Yorumları.jpg"]1921[/ATTACH]
4 6
1
Öncesi sonrası olarak kullanan kişilerin fotoğrafları varsa daha iyi olabilir, bir çok ürün çıktığı için birşey diyemedim
L

Luiz

Üye
Km3 Hair Solution daha önceden kullananlar var mı, alışveriş sitelerinde çok övüyorlar face'de trendyolda yorumlara bakıyorum bazı kişiler saç çıkarttığını görmüşler ürün içeriğinde tam neler var bulamadım ama bunlar yazıyor İçerisine ek olarak eklenen Keratin, Jojoba Yağı, Entele yağı, Hibiskus extract Yeşil Çay ve Cüce palmiye extresi, Isırgan otu extresi ve biotin ile küçülmüş saçları uzatır. Fiyatı 800 tl çok pahalı almaya değer mi? Bu losyon hakkında bılgısı olan kullanan var mı yorumlarını bekliyorum.

Km3 Hair Solution Kullananlar Yorumları.jpg

Apocalypse

Apocalypse

Üye
Bu ürüne bu kadar para vereceğime estradiol losyon yaparım daha iyi en azından içinde ne olduğunu biliyorum hem de daha etkili olur.

B

Blue

Üye
km3 hair solution ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar bizim işyerinde bir kaç arkadaş bunu kullanıyor güya saç çıkaracakmış diye bekliyorlar 4 ay oldu hala değişim yok saçlarında.

S

Serkan kılıç

Üye
Km3 Hair Solution daha önceden kullananlar var mı, alışveriş sitelerinde çok övüyorlar face'de trendyolda yorumlara bakıyorum bazı kişiler saç çıkarttığını görmüşler ürün içeriğinde tam neler var bulamadım ama bunlar yazıyor İçerisine ek olarak eklenen Keratin, Jojoba Yağı, Entele yağı, Hibiskus extract Yeşil Çay ve Cüce palmiye extresi, Isırgan otu extresi ve biotin ile küçülmüş saçları uzatır. Fiyatı 800 tl çok pahalı almaya değer mi? Bu losyon hakkında bılgısı olan kullanan var mı yorumlarını bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 1921
Ben kullanalı 4 ay oldu 2 ay öncesine kadar zerre kadar bu tarz ürünlere güvenim yoktu arkadaşım kendine alınca bana da almış biliyordu ben böyle şeylere para vermem diye oda başka arkadaşının tavsiyesiyle aldı. Arkadaşım kullanalı 5-6 ay oldu ben ilk başta inanmadığım için kenara attım kullanmadım 2 ay sonra arkadaşın kafasında saçların çıktığını görünce bende başladım yani inanması güç ama şaka gibi gerçekten saçlarımız çıktı dedim acaba zararlı bişi mi var gittim doktora sperm testi kan testi şu bu hiç bir anormal durumda görülmedi kullanıyorum iyi gidiyor yani kullanmak isteyen kullansın bi denesin

A

Aydem

Üye
Öncesi sonrası olarak kullanan kişilerin fotoğrafları varsa daha iyi olabilir, bir çok ürün çıktığı için birşey diyemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt