Soru Ketoral kremi nasıl kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan White
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 340
  • Cevap 4

Ketoral kremi nasıl kullanıyorsunuz?

1
Merhaba ketoral kremi şakaklara nasıl kullanılır, ben kremi uyguluyorum 5 dakika sonra üzerine minoxil sürüyorum saçlarım döküldüğü tüm bölgelere uygulamak gerekir mi siz nasıl uyguluyorsunuz. Saç dökülmesini önlüyor mu kullanıp faydasını gördünüz mü etkisi yoksa boşuna almayım. Saç derisinde gözenekleri tıkıyor her gün saçı yıkamak gerekiyor. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
4 6
1
[USER=970]@Exantrick[/USER], ketokonazol bir çok kaynakta antiandrojen etkisi nedeniyle şampuan kullanımı önerilmekte yıllardır kullanan arkadaşlar var hatta krem formunu da uzun süre kullananlar var. Saçlar zarar verebilir ancak ölmesine sebep olacağını düşünmüyorum.
W

White

Üye
Merhaba ketoral kremi şakaklara nasıl kullanılır, ben kremi uyguluyorum 5 dakika sonra üzerine minoxil sürüyorum saçlarım döküldüğü tüm bölgelere uygulamak gerekir mi siz nasıl uyguluyorsunuz. Saç dökülmesini önlüyor mu kullanıp faydasını gördünüz mü etkisi yoksa boşuna almayım. Saç derisinde gözenekleri tıkıyor her gün saçı yıkamak gerekiyor. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

L

Leidboy

Üye
Bunu ben de merak ediyorum. Şampuanı fazla sık kullanılmıyor peki bu nasıl acaba?

K

Killer

Üye
Arkadaşlar kesin kullanmak gerekiyor mu? Gerçekten saç çıkartıcı etkileri var mıdır?

E

Exantrick

Üye
Ketoral kremin etken maddesi mantar tedavisi için kullanılıyor, ancak şakaklarda tüylenme veya saç çıkarma etkisi olduğuna dair bir iddiayı kim ortaya attı ya da bunun bilimsel bir kanıtı var mı, emin değilim. Mantar problemi olmayan bir deriye Ketoral krem sürmenin zararlı olabileceğini düşünüyorum; hatta o bölgedeki mevcut saçları da kaybedebilirsiniz. Erkek tipi saç dökülmesi konusunda bilgi sahibi iki farklı doktora danıştım, onlar da bu kremi önermedi. Yine de tercih sizin.

A

Alcapone

Üye
@Exantrick, ketokonazol bir çok kaynakta antiandrojen etkisi nedeniyle şampuan kullanımı önerilmekte yıllardır kullanan arkadaşlar var hatta krem formunu da uzun süre kullananlar var. Saçlar zarar verebilir ancak ölmesine sebep olacağını düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
33
Çevrim içi ziyaretçiler
56
Toplam ziyaretçi
89

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt