Soru Ketoral krem saç derisine uygulanması

• Konuyu başlatan mustafaa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 702
  • Cevap 8

Ketoral krem saç derisine uygulanması

1
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda mantar enfeksiyonu için doktorum Ketoral krem reçete etti. Saç için kullanıldığını okudum. Aramızda bu kremi daha önce kullanmış olan var mı? Eğer kullandıysanız, ne kadar sürede etkisini gösterdi ve sonuçlar nasıldı? Yan etkilerini yaşayan oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Özellikle uzun süreli kullanımda etkili olup olmadığını merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler!
8 6
1
[QUOTE="Chem06, post: 3992, member: 291"] Lusyus hocam imzanizdaki tedavi suanki en etkin tedavi galiba. Ne zamandır bu tedaviyi uyguluyorsunuz? Saç durumunuz nedir? Sizinki gibi bir tedavi yürütmeye başladım. [/QUOTE] 3 ay kullanmıştım dökülmeler de azalmalar oldu duş sırasında elime saç gelmediğini fark ettim. Şuan işten dolayı düzenli kullanamıyorum geçen aylarda da ilaç gelmediği için kullanamadım
M

mustafaa

Üye
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda mantar enfeksiyonu için doktorum Ketoral krem reçete etti. Saç için kullanıldığını okudum. Aramızda bu kremi daha önce kullanmış olan var mı? Eğer kullandıysanız, ne kadar sürede etkisini gösterdi ve sonuçlar nasıldı? Yan etkilerini yaşayan oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Özellikle uzun süreli kullanımda etkili olup olmadığını merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler!

P

Punisher

Üye
Yabancı sitelerde diklofenak jel kullanıyorlar bu daha çok etkili olur

M

mustafaa

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
P

Punisher

Üye
Voltaren krem kullandım yan etkisini görmedim

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Kremlerden fazla bir etki beklemeyin yıllarca kullandım

lusyus

lusyus

Üye
C

Chem06

Üye
Son durumunuz nedir acaba en son kafein losyon kullanıyordunuz
Lusyus hocam imzanizdaki tedavi suanki en etkin tedavi galiba. Ne zamandır bu tedaviyi uyguluyorsunuz? Saç durumunuz nedir? Sizinki gibi bir tedavi yürütmeye başladım.

lusyus

lusyus

Üye
Lusyus hocam imzanizdaki tedavi suanki en etkin tedavi galiba. Ne zamandır bu tedaviyi uyguluyorsunuz? Saç durumunuz nedir? Sizinki gibi bir tedavi yürütmeye başladım.
3 ay kullanmıştım dökülmeler de azalmalar oldu duş sırasında elime saç gelmediğini fark ettim. Şuan işten dolayı düzenli kullanamıyorum geçen aylarda da ilaç gelmediği için kullanamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt