Soru Ketoral krem kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Benedict
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 410
  • Cevap 2

Ketoral krem kullananlar memnun mu?

1
Merhaba arkadaşlar şakaklarda saç saç çıkarmak için ketoral krem kullananlar var mı, minoxidilin etkisi artırmak ve dht azaltmak için bazı forumlarda ketoral kremi kafa derisine sürdüklerini okudum. Dht'nin saç köklerine verdiği zararı azalttığını iddia ediliyor. Ketoral kremi minoksidil uyguladiktan sonra mı yoksa minoksidil uygulamasından önce mi şalaklara uygulamak gerekiyor? Minoksidilin etkisinde azaltma yapma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
2 6
1
Ben doktora sordum bu kremin uzun süre kullanımı zararlı dediler kullanmayın diye belirtti.
B

Benedict

Üye
Merhaba arkadaşlar şakaklarda saç saç çıkarmak için ketoral krem kullananlar var mı, minoxidilin etkisi artırmak ve dht azaltmak için bazı forumlarda ketoral kremi kafa derisine sürdüklerini okudum. Dht'nin saç köklerine verdiği zararı azalttığını iddia ediliyor. Ketoral kremi minoksidil uyguladiktan sonra mı yoksa minoksidil uygulamasından önce mi şalaklara uygulamak gerekiyor? Minoksidilin etkisinde azaltma yapma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

L

lugano

Üye
Evet uygulanıyor özellikle saçların zor çıktığı şakak bölgelerine mercime tanesi kadar deriye uygulayıp yaymak gerekiyor. Minoxidili 10 dakika sonra üzerine sürün. İki güne bir saçınızı yıkamak gerekir. Deride kalan krem, losyon, ölü deri hücre artıkları gözenekleri tıkama yapar. Saçların yıkamak önemlidir.

L

Leger

Üye
Ben doktora sordum bu kremin uzun süre kullanımı zararlı dediler kullanmayın diye belirtti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
36
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
99

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt