Kerozan veya Xpecia tablet hangisini kullanıyım?

• Konuyu başlatan Ariyan22
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 864
  • Cevap 3

Kerozan veya Xpecia tablet hangisini kullanıyım?

1
Merhaba arkadaşlar ailede kellik mevcut, uzun süredir saçlarım dökülüyor. Doktora gittim sadece minoxdil önerdi ama ben kullanmayı düşünmüyorum. Proscar ilacı önerenler var ama ben yan etkileri çok diye kullanmak istemiyorum. Kerozan ve Xpecia tablet arasında kaldım. İçeriklerine baktım xpecia daha iyi gibi. Bu ilaçlar dht önlüyor mu finasterid kadar etkisi olur mu? Yorumları okuduğuma göre Kerozan tabletim yan etkisi daha azmış. Takviye olarak saçlara ne kullanmayı dıştan destek olarak doğal ürün kullanmak istiyorum. Şampuan olarak biocxin forte kullanıyorum.
3 6
1
[QUOTE="Ariyan22, post: 4792, member: 423"] Merhaba arkadaşlar ailede kellik mevcut, uzun süredir saçlarım dökülüyor. Doktora gittim sadece minoxdil önerdi ama ben kullanmayı düşünmüyorum. Proscar ilacı önerenler var ama ben yan etkileri çok diye kullanmak istemiyorum. Kerozan ve Xpecia tablet arasında kaldım. İçeriklerine baktım xpecia daha iyi gibi. Bu ilaçlar dht önlüyor mu finasterid kadar etkisi olur mu? Yorumları okuduğuma göre Kerozan tabletim yan etkisi daha azmış. Takviye olarak saçlara ne kullanmayı dıştan destek olarak doğal ürün kullanmak istiyorum. Şampuan olarak biocxin forte kullanıyorum. [/QUOTE] Yazdıkların vitamin destekli gıda takviyesi ilaç değil, genetik kaynaklı saç dökülmesini önlemesi mümkün değil heleki şiddetli olanları imkânsız
A

Ariyan22

Üye
Merhaba arkadaşlar ailede kellik mevcut, uzun süredir saçlarım dökülüyor.

Doktora gittim sadece minoxdil önerdi ama ben kullanmayı düşünmüyorum.

Proscar ilacı önerenler var ama ben yan etkileri çok diye kullanmak istemiyorum.

Kerozan ve Xpecia tablet arasında kaldım. İçeriklerine baktım xpecia daha iyi gibi. Bu ilaçlar dht önlüyor mu finasterid kadar etkisi olur mu? Yorumları okuduğuma göre Kerozan tabletim yan etkisi daha azmış.

Takviye olarak saçlara ne kullanmayı dıştan destek olarak doğal ürün kullanmak istiyorum.

Şampuan olarak biocxin forte kullanıyorum.

H

Holosko

Üye
Kerozan tablet iyi gibi tek tablet içeriği şu şekilde

Vitamin B5 20 mg
Çinko 13 mg
Biotin 2500 ug
Manganez 1.7 mg
Selenyum 100 ug

L

Lahmacun

Üye
Xpecia bazılarında yan etki yapıyor. Kerozan senin için daha iyi ama bu saçları vitamin falan durdurmaz onu söyleyim

L

lastmorn

Üye
Merhaba arkadaşlar ailede kellik mevcut, uzun süredir saçlarım dökülüyor.

Doktora gittim sadece minoxdil önerdi ama ben kullanmayı düşünmüyorum.

Proscar ilacı önerenler var ama ben yan etkileri çok diye kullanmak istemiyorum.

Kerozan ve Xpecia tablet arasında kaldım. İçeriklerine baktım xpecia daha iyi gibi. Bu ilaçlar dht önlüyor mu finasterid kadar etkisi olur mu? Yorumları okuduğuma göre Kerozan tabletim yan etkisi daha azmış.

Takviye olarak saçlara ne kullanmayı dıştan destek olarak doğal ürün kullanmak istiyorum.

Şampuan olarak biocxin forte kullanıyorum.
Yazdıkların vitamin destekli gıda takviyesi ilaç değil, genetik kaynaklı saç dökülmesini önlemesi mümkün değil heleki şiddetli olanları imkânsız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
28
Çevrim içi ziyaretçiler
46
Toplam ziyaretçi
74
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt