Tavsiye Kerozan tablet kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Akhan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 316
  • Cevap 2

Kerozan tablet kullananlar memnun mu?

1
Selamlar arkadaşlar, son zamanlarda saç sağlığım konusunda biraz endişeliyim ve saçlarıma destek olacak bir takviye kullanmayı düşünüyorum. Araştırmalarım ve çevremdeki tavsiyeler sonucunda Kerozan 5+5 tabletini duydum. Bu ürünü kullanan veya hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi? Kerozan'ın içerik listesini inceledim ve oldukça zengin görünüyor. Kullananlar memnun mu, gerçekten saç sağlığına katkıda bulunuyor mu? Sabah kullanımı için 1 Tablet içeriği; Vitamin B5 20 mg Çinko 13 mg Biotin 2500 ug Manganez 1.7 mg Selenyum 100 ug Akşam kullanımı için 1 Tablet içeriği; Cüce Palmiye 200 mg Taurin 150 mg Vitamin B6 1.4 mg Vitamin B1 1.1 mg Folik Asit 400 ug Vitamin D 10 ug Vitamin B12 2.5 ug Kerozan 5+5 tablet kullanmaya başladığınızda saçlarınızda herhangi bir olumlu değişiklik fark ettiniz mi? Dökülme azaldı mı ya da yeni saç çıkışı gözlemlediniz mi? Sabah bir tablet ve akşam bir tablet şeklinde kullanım öneriliyor. Bu iki farklı tabletin içeriği hakkında ne düşünüyorsunuz? Sabah ve akşam kullanılan tabletlerin farklı içeriklere sahip olması, sizce daha iyi sonuçlar alınmasını sağlıyor mu? Özellikle uzun vadeli etkileri ve kullanım şekli konusunda deneyimlerinizi paylaşırsanız, bu ürünü kullanmaya karar verme aşamasında bana çok yardımcı olursunuz.
2 6
1
Bioxcin Biotin var, ona da göz atabilirsiniz
A

Akhan

Üye
Selamlar arkadaşlar, son zamanlarda saç sağlığım konusunda biraz endişeliyim ve saçlarıma destek olacak bir takviye kullanmayı düşünüyorum. Araştırmalarım ve çevremdeki tavsiyeler sonucunda Kerozan 5+5 tabletini duydum. Bu ürünü kullanan veya hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi? Kerozan'ın içerik listesini inceledim ve oldukça zengin görünüyor. Kullananlar memnun mu, gerçekten saç sağlığına katkıda bulunuyor mu?

Sabah kullanımı için 1 Tablet içeriği;
Vitamin B5 20 mg
Çinko 13 mg
Biotin 2500 ug
Manganez 1.7 mg
Selenyum 100 ug

Akşam kullanımı için 1 Tablet içeriği;
Cüce Palmiye 200 mg
Taurin 150 mg
Vitamin B6 1.4 mg
Vitamin B1 1.1 mg
Folik Asit 400 ug
Vitamin D 10 ug
Vitamin B12 2.5 ug

Kerozan 5+5 tablet kullanmaya başladığınızda saçlarınızda herhangi bir olumlu değişiklik fark ettiniz mi? Dökülme azaldı mı ya da yeni saç çıkışı gözlemlediniz mi?

Sabah bir tablet ve akşam bir tablet şeklinde kullanım öneriliyor. Bu iki farklı tabletin içeriği hakkında ne düşünüyorsunuz? Sabah ve akşam kullanılan tabletlerin farklı içeriklere sahip olması, sizce daha iyi sonuçlar alınmasını sağlıyor mu?

Özellikle uzun vadeli etkileri ve kullanım şekli konusunda deneyimlerinizi paylaşırsanız, bu ürünü kullanmaya karar verme aşamasında bana çok yardımcı olursunuz.

S

Sevenup

Üye
İçeriğinde bilindik vitaminler var kesinlikle dökülmüş saçları çıkarmaz sadece mevcut saçlarda güçlenme yapabilir. Kelleşmeyi önlemez kullanacaksan finasterid + biotin 2500 mcg en mantıklısı.

D

Decart

Üye
Bioxcin Biotin var, ona da göz atabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
37
Çevrim içi ziyaretçiler
57
Toplam ziyaretçi
94

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt