Kerozan biotin omega 3 takviyesi kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Karahan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 715
  • Cevap 2

Kerozan biotin omega 3 takviyesi kullananlar memnun mu?

1
Merhaba arkadaslar saç ekiminden sonra kerozan, biotin ve omega 3 bu üçlü kombinasyonu kullanmayı düşünüyorum saç dökülmem biraz yavaşladığı için DHT baskılayıcılardan ziyade ekilen saçların sağlam çıkması için kullancam. Sabah ve akşam kerozan tablet, 2500 mcg biotin ve günde 1 kapsül omega 3 sorum şuki bu üçlü kombinasyon ile saçlar daha iyi tutarmı ve saçların hızlı toparlanması için yeterli olurmu. Birde günde bu kadar vitamin almak sağlık açısından zararlı olurmu, en doğal kombinsayon bu ama sonuçta herşeyin fazlası zararlı yorumlarınızı bekliyorum saygılar sevgiler.
2 6
1
Biotin 5 mg kullansanda yeterli olur diğer vitaminler gereksiz
K

Karahan

Üye
Merhaba arkadaslar saç ekiminden sonra kerozan, biotin ve omega 3 bu üçlü kombinasyonu kullanmayı düşünüyorum saç dökülmem biraz yavaşladığı için DHT baskılayıcılardan ziyade ekilen saçların sağlam çıkması için kullancam. Sabah ve akşam kerozan tablet, 2500 mcg biotin ve günde 1 kapsül omega 3 sorum şuki bu üçlü kombinasyon ile saçlar daha iyi tutarmı ve saçların hızlı toparlanması için yeterli olurmu. Birde günde bu kadar vitamin almak sağlık açısından zararlı olurmu, en doğal kombinsayon bu ama sonuçta herşeyin fazlası zararlı yorumlarınızı bekliyorum saygılar sevgiler.

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Önerim sadece 5 mg biotin ve 1 mg proscar kullan çok daha iyi sonuç alırsın yok ben bunları kullanacam dersen kerozan ile omega 3 kullan ekstra biotin kullanmana gerek yok sağlık açısından sorun olacağını sanmam ama 6 aydan sonra 2 ay ara verirsin

K

kelboy

Üye
Biotin 5 mg kullansanda yeterli olur diğer vitaminler gereksiz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
53
Çevrim içi ziyaretçiler
80
Toplam ziyaretçi
133

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt