Kekreyemiş Tozu Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Büşra
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 563
  • Cevap 5

Kekreyemiş Tozu Kullananlar Yorumları

1
Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuzu bir meyve olan kekreyemiş tozu adana yöresinde yetişen yaban mersini ailesinden gelen kekreyemiş meyvesinden toz olarak üretilir. Kekreyemiş hem meyve olarak tüketilebilir hem toz halde hemde reçel olarak yapılıp yenilebiliyor. Kekreyemiş tozunu sağlımıza pek çok faydası olduğu gibi özellikle zayıflamak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Kekreyemiş meyvesi özellikle taze olarak tüketilirse metabolizmayı metabolizma hızını yaklaşık 5 kat artırarak etki yapar aynı zamanda yağ yakımına destek olur. Bu meyveyi yada tozunu tüketip aynı zamanda spor hareketleri yaparak desteklerseniz zayıflamada çok faydasını görürsünüz. Sağlıklı zayıflama yada beslenmede diyetinize en büyük yardımcıdır, vücutta oluşan ödemi atmanıza yardımcı olur. Zayıflamak için vücutta hormonlardan yada hareketsiz bir yaşamdan dolayı kaynaklanan yağ birikmesini önlemeye etki eder. Bu meyveyi tükettikten sonra 20 dakika beklerseniz tokluk hissi yaparak açlığınızı giderir. İçerisinde bulunan antioksidanlar ile kanda bulunan serbest radikal denilen oksijenleri vücuttan atar. İçerisinde bol miktarda B ve C vitaminleri vardır. Kandaki insülin oranını dengeleyip şeker hastaları için birebirdir. Başta karaciğer olmak üzere organlarda yağ birikmesini önler kendinizin de aşırı yağlı besinler tüketmeden bu meyve ile diyet yaparsanız faydasını görebilirsiniz. Mide rahatsızlığı olan ağrı, mide asidini engeller, gastrit, reflü, bulantı, yemek yiyememe gibi rahatsızlıkları azaltıcı etkileri vardır. Midesinde yara olanlar doktora danışmadan tüketilmemelidir. Nefes almada zorluk çekenler, astım hastalığınız varsa iyi geldiğini bildiren açıklamalar vardır. Kekreyemiş tozu tek bir meyveden üretilmez içinde başka bitkisel tozlar da katılır. Bunlar, tarçın, yeşil çay, kiraz meyve sapı, amber çiçeği, sandolos sakızı, akdiken, kitre, D-Pantontenat kalsiyum, L-Askorbik asit, Sodyum sakkarin bulunur. [HEADING=1]Kekreyemiş Tozu Kullananlar ve Yorumları Bilgileri[/HEADING] Öncelikle kendimden bahsedeyim aşırı kilo problemim vardı, maalesef uyguladığım diyetler, doktor ve uzman reçeteleri fayda vermedi genetik olarak ailede kilo alma sorunu vardı. Yani su bile içseniz kilo aldırıyor denir ya aynı o şekil. Fazla besin ve abur cubur tüketmediğim halde az yemek yesem de kilo alıyordum. Bu fazla kiloları uyguladığım diyet ile giderdim. Öncelikle insanlarda özellikle kadınlarda fazla kilo alma sorunu yaygındır. Kadınlık hormonları vücutta su tutar ve kilo artışına sebep olabilirler. Bu neden hareketsiz bir yaşam tarzınız var ise mutlaka değiştirin. Sabah yürüyüşleri, egzersiz hareketleri, yağ yakıcı bel çevresi egzersizleri mutlaka deneyin. Hayvansal yağlardan ve şekerli ürünlerden, pirinç hamur gibi besinleri fazla tüketmemeye çalışın. Kekreyemiş tozunu bana aktarcı arkadaş önermişti bende denemek için hevesliydim arkadaşım olduğu için ürün satmak için önermemişti. Düzenli olarak bu bitkinin tozunu tüketmeye başladım ilk izlenimlerin 4 haftadan sonra etkisini göstermeye başlıyor. [HEADING=1]Kekreyemiş Tozu Nasıl Kullanılır, Ne İşe Yarar?[/HEADING] Kekreyemiş tozunun etkili olabilmesi için aç karnına almanız gerekir. Genelde yoğurt yada süt ile karıştırılarak tüketilir. Süt ürünlerine karşı alerjisi olanlar bir bardak suya karıştırarak içebilirler. Yetişkin insanlar günde 2 defa sabah ve akşam yemeklerden 30 dakika önce tüketilmesi önerilir. [HEADING=1]Kekreyemiş Tozunu Kimler Kullanamaz[/HEADING] Kekreyemiş tozu içindeki maddelere karşı alerjisi olanlar, ödem attırıcı etkisi nedeniyle böbrek hastaları ile hamileler kullanamaz. Kekreyemiş tozu emziren anneler kullanabilir mi? Bu sorunun cevabı alınan her besin süte geçtiği için bebeğe geçer yan etkiler yapabileceğin den kullanımı önerilmez. Soru ve görüşlerinizi için konu altından soru sorabilir yardımcı olmaya çalışırım. [ATTACH type="full" alt="Kekreyemiş Tozu Kullananlar Yorumları.jpg"]721[/ATTACH]
5 6
1
Zatuflama için kullanan var mı
Büşra

Büşra

Üye
Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuzu bir meyve olan kekreyemiş tozu adana yöresinde yetişen yaban mersini ailesinden gelen kekreyemiş meyvesinden toz olarak üretilir. Kekreyemiş hem meyve olarak tüketilebilir hem toz halde hemde reçel olarak yapılıp yenilebiliyor. Kekreyemiş tozunu sağlımıza pek çok faydası olduğu gibi özellikle zayıflamak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Kekreyemiş meyvesi özellikle taze olarak tüketilirse metabolizmayı metabolizma hızını yaklaşık 5 kat artırarak etki yapar aynı zamanda yağ yakımına destek olur. Bu meyveyi yada tozunu tüketip aynı zamanda spor hareketleri yaparak desteklerseniz zayıflamada çok faydasını görürsünüz. Sağlıklı zayıflama yada beslenmede diyetinize en büyük yardımcıdır, vücutta oluşan ödemi atmanıza yardımcı olur. Zayıflamak için vücutta hormonlardan yada hareketsiz bir yaşamdan dolayı kaynaklanan yağ birikmesini önlemeye etki eder. Bu meyveyi tükettikten sonra 20 dakika beklerseniz tokluk hissi yaparak açlığınızı giderir. İçerisinde bulunan antioksidanlar ile kanda bulunan serbest radikal denilen oksijenleri vücuttan atar. İçerisinde bol miktarda B ve C vitaminleri vardır. Kandaki insülin oranını dengeleyip şeker hastaları için birebirdir. Başta karaciğer olmak üzere organlarda yağ birikmesini önler kendinizin de aşırı yağlı besinler tüketmeden bu meyve ile diyet yaparsanız faydasını görebilirsiniz. Mide rahatsızlığı olan ağrı, mide asidini engeller, gastrit, reflü, bulantı, yemek yiyememe gibi rahatsızlıkları azaltıcı etkileri vardır. Midesinde yara olanlar doktora danışmadan tüketilmemelidir. Nefes almada zorluk çekenler, astım hastalığınız varsa iyi geldiğini bildiren açıklamalar vardır. Kekreyemiş tozu tek bir meyveden üretilmez içinde başka bitkisel tozlar da katılır. Bunlar, tarçın, yeşil çay, kiraz meyve sapı, amber çiçeği, sandolos sakızı, akdiken, kitre, D-Pantontenat kalsiyum, L-Askorbik asit, Sodyum sakkarin bulunur.

Kekreyemiş Tozu Kullananlar ve Yorumları Bilgileri​

Öncelikle kendimden bahsedeyim aşırı kilo problemim vardı, maalesef uyguladığım diyetler, doktor ve uzman reçeteleri fayda vermedi genetik olarak ailede kilo alma sorunu vardı. Yani su bile içseniz kilo aldırıyor denir ya aynı o şekil. Fazla besin ve abur cubur tüketmediğim halde az yemek yesem de kilo alıyordum. Bu fazla kiloları uyguladığım diyet ile giderdim. Öncelikle insanlarda özellikle kadınlarda fazla kilo alma sorunu yaygındır. Kadınlık hormonları vücutta su tutar ve kilo artışına sebep olabilirler. Bu neden hareketsiz bir yaşam tarzınız var ise mutlaka değiştirin. Sabah yürüyüşleri, egzersiz hareketleri, yağ yakıcı bel çevresi egzersizleri mutlaka deneyin. Hayvansal yağlardan ve şekerli ürünlerden, pirinç hamur gibi besinleri fazla tüketmemeye çalışın. Kekreyemiş tozunu bana aktarcı arkadaş önermişti bende denemek için hevesliydim arkadaşım olduğu için ürün satmak için önermemişti. Düzenli olarak bu bitkinin tozunu tüketmeye başladım ilk izlenimlerin 4 haftadan sonra etkisini göstermeye başlıyor.

Kekreyemiş Tozu Nasıl Kullanılır, Ne İşe Yarar?​

Kekreyemiş tozunun etkili olabilmesi için aç karnına almanız gerekir. Genelde yoğurt yada süt ile karıştırılarak tüketilir. Süt ürünlerine karşı alerjisi olanlar bir bardak suya karıştırarak içebilirler. Yetişkin insanlar günde 2 defa sabah ve akşam yemeklerden 30 dakika önce tüketilmesi önerilir.

Kekreyemiş Tozunu Kimler Kullanamaz​

Kekreyemiş tozu içindeki maddelere karşı alerjisi olanlar, ödem attırıcı etkisi nedeniyle böbrek hastaları ile hamileler kullanamaz. Kekreyemiş tozu emziren anneler kullanabilir mi? Bu sorunun cevabı alınan her besin süte geçtiği için bebeğe geçer yan etkiler yapabileceğin den kullanımı önerilmez.

Soru ve görüşlerinizi için konu altından soru sorabilir yardımcı olmaya çalışırım.

Kekreyemiş Tozu Kullananlar Yorumları.jpg

S

Sliper

Üye
Boşa kullanmayın bir faydası yok sürekli tuvalete çıkarsın

A

Analist

Üye
Peki tuwalete çıkınca kilo verilmiyor mu?

S

Sliper

Üye
Yok aga bağırsak temizliyor bağırsaktaki faydalı bakteriler de atılıyor rahatsızlık oluyor

A

Analist

Üye
Peki teşekkur ederim

N

Nilay

Üye
Zatuflama için kullanan var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
69
Toplam ziyaretçi
109

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt