Kedim kum döküyor çözüm önerisi?

• Konuyu başlatan pase
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 38
  • Cevap 3

Kedim kum döküyor çözüm önerisi?

1
Merhaba arkadaşlar kedim kum döküyor ağrıları var ne yapacağımı bilmiyorum. Kedisi olup daha önce kum döken varsa nasıl bir çözüm buldu bize bu konuda yardımcı olabilir mi? Kedilerin kum dökme durumu ilk defa başımıza geliyor ne yapılabilir.
3 6
1
Böbrek taşını eriten şkina taşı denilir, eşkina balığı taşı tozu alırsanız onu kullanabilirsiniz. Hayvanların kum dökmesine çok kullanılan bir ürün.
P

pase

Üye
Merhaba arkadaşlar kedim kum döküyor ağrıları var ne yapacağımı bilmiyorum. Kedisi olup daha önce kum döken varsa nasıl bir çözüm buldu bize bu konuda yardımcı olabilir mi? Kedilerin kum dökme durumu ilk defa başımıza geliyor ne yapılabilir.

Y

Yaşar Sevinç

Üye
Kediniz kum döktüğünü nasıl anladınız? Kum döktüğünü mü gördünüz

Y

Yasemin

Üye
Veterinere götürdünüz mü? Bu tür ağrıları onlar daha iyi bilir burda sormak bana değişik geldi siz gidin önce hayvan hastanesine falan .

S

seco

Üye
Böbrek taşını eriten şkina taşı denilir, eşkina balığı taşı tozu alırsanız onu kullanabilirsiniz. Hayvanların kum dökmesine çok kullanılan bir ürün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
24
Çevrim içi ziyaretçiler
46
Toplam ziyaretçi
70

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt