Kaybedilen saçları tamamen geri getiren kesin tedavi

• Konuyu başlatan lastmorn
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 804
  • Cevap 6

Kaybedilen saçları tamamen geri getiren kesin tedavi

1
Resimdeki kişi 2 yıl boyunca 100 mg Aldactone yani spirolonakton, finasterid 1.24 mg, 2 mg e2 estradiol valerat ve minoxidil kullanmış dökülen saçlarının hepsi geri gelmiş hem testesteron hormonunu baskılamış hem dhtyi hemde östrojen hormonu artırmış bu şekilde kesin giden saçlar geri gelir ama yan etkilerini yazmamış. Sizin fikirlerinizi merak ettim. [ATTACH type="full" alt="Estradiol saç dökülmesi finasterid "]1677[/ATTACH] Kaynak link [MEDIA=reddit]tressless/comments/qsjlq6[/MEDIA]
6 6
1
[QUOTE="Alcapone, post: 5195, member: 186"] Proscar 1 mg kullanıp kalıcı yan etki yapmaz o sadece 5 mg kullananlarda orta derecede libido azalışı yaşayabilirler bırakınca da 3-5 ay içinde düzeliyor. Sağlıklı beslenme ağırlık sporu felan yaparsan hafif yan etkileri kısa sürede geçer [/QUOTE] Proscar 1 mg dün gece itibariyle ilk tableti aldım kırıp. Gergin hissediyorum korkudan ama zamanla alışıcam. Minoxil kullanımım 1 ay 1 hafta oldu dökme yaptı. Ne zaman finasteridle birlikte seyreklikler dolar bilmiyorum. Finasteridde ekstra dökme yapar mı? yaş 23
L

lastmorn

Üye
Resimdeki kişi 2 yıl boyunca 100 mg Aldactone yani spirolonakton, finasterid 1.24 mg, 2 mg e2 estradiol valerat ve minoxidil kullanmış dökülen saçlarının hepsi geri gelmiş hem testesteron hormonunu baskılamış hem dhtyi hemde östrojen hormonu artırmış bu şekilde kesin giden saçlar geri gelir ama yan etkilerini yazmamış. Sizin fikirlerinizi merak ettim.

Estradiol saç dökülmesi finasterid

Kaynak link

https://www.reddit.com/r/tressless/comments/qsjlq6

K

kelboy

Üye
Saçlarda tam kellik olmadan erken müdahale etmiş en büyük avantajı bu olmuş

A

Alcapone

Üye
Proscar 1/4 ve cyclo progynova 2 mg 8 ay kullanın bak kafa nasıl doluyor. Ama yan etkisine katlanılırsa jinekomasti oluşur ve ciddi büyüme yapar, erkeklik hadım olur

G

google218

Üye
Proscar 1/4 ve cyclo progynova 2 mg 8 ay kullanın bak kafa nasıl doluyor. Ama yan etkisine katlanılırsa jinekomasti oluşur ve ciddi büyüme yapar, erkeklik hadım olur
sadece 1 ayı aştı minoxil kullanıyorum yanına proscar eklesem olur mu? Çekiniyorum kalıcı yan etki olur diye. yaş 23. Bir de yanaklarımda sakallarım daha çok seyrek fauller çene ve bıyık dolu. Sakal gelişiimim de durur mu?

A

Alcapone

Üye
sadece 1 ayı aştı minoxil kullanıyorum yanına proscar eklesem olur mu? Çekiniyorum kalıcı yan etki olur diye. yaş 23. Bir de yanaklarımda sakallarım daha çok seyrek fauller çene ve bıyık dolu. Sakal gelişiimim de durur mu?
Proscar 1 mg kullanıp kalıcı yan etki yapmaz o sadece 5 mg kullananlarda orta derecede libido azalışı yaşayabilirler bırakınca da 3-5 ay içinde düzeliyor. Sağlıklı beslenme ağırlık sporu felan yaparsan hafif yan etkileri kısa sürede geçer

H

Holosko

Üye
Bu zaten bilinen bir şey o kadar ilaca saçların geri gelirki zaten

G

google218

Üye
Proscar 1 mg kullanıp kalıcı yan etki yapmaz o sadece 5 mg kullananlarda orta derecede libido azalışı yaşayabilirler bırakınca da 3-5 ay içinde düzeliyor. Sağlıklı beslenme ağırlık sporu felan yaparsan hafif yan etkileri kısa sürede geçer
Proscar 1 mg dün gece itibariyle ilk tableti aldım kırıp. Gergin hissediyorum korkudan ama zamanla alışıcam. Minoxil kullanımım 1 ay 1 hafta oldu dökme yaptı. Ne zaman finasteridle birlikte seyreklikler dolar bilmiyorum. Finasteridde ekstra dökme yapar mı? yaş 23

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
37
Çevrim içi ziyaretçiler
55
Toplam ziyaretçi
92

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt