Karınca yumurtası yağı kullananlar yorumlarını ve bu konuda arkadaşımın verdiği bu alanda yaptığı çalışmaları bilgi vermek istiyorum. Karınca yumurtası yağı öyle bahsedildiği gibi kıllarınızı tüylerinizi azaltma yok etme gibi bir durum olmaz. Çünkü bu karınca yumurtası yağı içerik olarak sizlere bahsedeyim bu bahsettiklerim fabrika üreticisinin sözleri ayrıca piyasada kaç liraya satıldığını ve müşterinin kaça aldığını aktarayım.
Fabrika üreticisi bu karınca yağının merdiven altı ve kimyasal içerikli yağ olduğunu bahsetti. Karınca yumurtası yağı tala markası olarak satılıyor ve bu tala markası yasaklanan bir ürün kendi satış sitelerine girin bakın satışı yok. Karınca yumurtası yağı fabrika sahibinin bana anlattığı merdiven altı bir ürün olduğu ve faydası olmadığını anlatması düşünün sizler onu karınca yumurtası yağı diye alıyorsunuz ama yağ kimyasal içerikli yağdır. Kimyasal içerikli bir yağın faydası var mıdır?
Karınca yağı gerçekleri
Karınca yumurtası yağı sanal mağazalarda ve aktarlarda satılıyor. Trendyol, hepsiburada, gittigidiyor, diğer mağazalarda satılan karınca yumurtası yağı satıcılara 2.5 TL ye satıldığını biliyorum. 2.5 TL alınan yağlar pazaryerlerinde adet fiyatı 5 liraya denk gelecek şekilde satılıyor veya daha ucuza. Sevgili arkadaşlar 2.5 TL satıcı alıyorsa toptancı veya üretici bunun Kutusu para Cam şişesi para efendim içindeki yağ neydiği belirsiz para bunu kaça mal ediyordur. Gerçekler bu kadar acı lütfen sizden ricam boşuna bu ürüne para vermeyin. Kıl ve tüylerin azalma durumu için öncelikle doktora başvurun yağlar falan geçirdiğini düşünmüyorum