Kafein losyon satan var mı?

• Konuyu başlatan Nix123
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 104
  • Cevap 1

Kafein losyon satan var mı?

1
Arkadaşlar forumda sadece kafein Arginine losyon yapıp satan varsa belirtebilir mi. Konu açtım ihtiyacı olanlar burdan görür hem. Ben telogen effluvium için kullanıcam bu yüzden içerisinde minox veya diğer ilaçlar olmasına gerek yok. Kafein, Arginine yeterli. Tek başıma almaya kalksam hem maliyet fazla oluyor hemde aldığım ürünün çoğu boşa gidicek. Uzun süreli kullanmayı düşünmüyorum.
1 6
1
Tarifini yazdım sana kendin kolaylıkla yaparsın.
N

Nix123

Üye
Arkadaşlar forumda sadece kafein Arginine losyon yapıp satan varsa belirtebilir mi. Konu açtım ihtiyacı olanlar burdan görür hem.
Ben telogen effluvium için kullanıcam bu yüzden içerisinde minox veya diğer ilaçlar olmasına gerek yok. Kafein, Arginine yeterli.
Tek başıma almaya kalksam hem maliyet fazla oluyor hemde aldığım ürünün çoğu boşa gidicek. Uzun süreli kullanmayı düşünmüyorum.

lusyus

lusyus

Üye
Tarifini yazdım sana kendin kolaylıkla yaparsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
28
Çevrim içi ziyaretçiler
52
Toplam ziyaretçi
80

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt