Kafein losyon saçımı döküyor

• Konuyu başlatan Pua
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 544
  • Cevap 5

Kafein losyon saçımı döküyor

1
2 aydır kafein losyon kullanıyorum saçlarım uzun 10 cm filan, ilk kullandığımdan beri çok dökülme yaptı ışıkta aynaya baktığımda saç diplerim feci şekilde gözüküyor, aşırı seyreldi yani kullanmaya devam etmelimiyim neden bende dökülme yaptı yardımcı olurmusunuz.
5 6
1
[QUOTE="Alperen, post: 2581, member: 103"] Mustafaa merhaba bu konuya bakabilirmisin şaşırdım açıkcası sonuca [URL unfurl="true"]https://www.sacekimisonuclar.com/konu/kafein-3-arginine-5-estradiol-losyon-kullanim-sonucum-resimli.332/[/URL] [/QUOTE] Bu konuyu okumuştum anladığım kadarıyla kullandığı losyon içinde sadece kafein yok estradiol içerikli bı losyon onun etkisi olabilir
P

Pua

Üye
2 aydır kafein losyon kullanıyorum saçlarım uzun 10 cm filan, ilk kullandığımdan beri çok dökülme yaptı ışıkta aynaya baktığımda saç diplerim feci şekilde gözüküyor, aşırı seyreldi yani kullanmaya devam etmelimiyim neden bende dökülme yaptı yardımcı olurmusunuz.

Synergy

Synergy

Moderatör
Losyonu nasıl hazırladığını yazabilirmisin kaç gr eklediğini ve ne şekilde yaptığını..

M

mustafaa

Üye
Bende bı ay falan kullandım olumlu etkisi olmadı dökülme de yaptı

Alperen

Alperen

Üye
Bende bı ay falan kullandım olumlu etkisi olmadı dökülme de yaptı
Mustafaa merhaba bu konuya bakabilirmisin şaşırdım açıkcası sonuca

P

Pua

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Losyonu nasıl hazırladığını yazabilirmisin kaç gr eklediğini ve ne şekilde yaptığını..
100 ml içine 1 çay kaşığı kafein ekledim 30 ml etil alkol 20 ml propilen glikol distile ile yaptım saçlar dökülüyordu son 2 hafta daha çok dökülmeye başladı

M

mustafaa

Üye
Mustafaa merhaba bu konuya bakabilirmisin şaşırdım açıkcası sonuca
Bu konuyu okumuştum anladığım kadarıyla kullandığı losyon içinde sadece kafein yok estradiol içerikli bı losyon onun etkisi olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
21
Çevrim içi ziyaretçiler
28
Toplam ziyaretçi
49
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt