Soru Kafein losyon kullananlar memnun mu?

Kafein losyon kullananlar memnun mu?

1
Merhaba arkadaşlar, saf kafein tozuyla hazırlanan %3 losyonlar hakkında bilgi arıyorum. Özellikle saf kafein ve saf arginin ile hazırlanan losyonlar hakkında deneyimi olan var mı? Saç incelmesini ve seyrelmesini gözle görülür şekilde önleyebiliyor mu? Nasıl hazırlandığını nasıl kullandığınızı bilmem gerekenler veya etkili olduğunu düşündüğünüz markalar var mı? Saç dökülmem artıyor seyreklik vertex 3 seviyesine ilerledi. Değerli yorumlarınızı bekliyorum paylaşımlarınız benim için çok önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.
3 6
1
Sadece kafein ve Arginine karışımı losyon hazırlayıp satan var mı forumda
L

Lukar

Üye
Merhaba arkadaşlar, saf kafein tozuyla hazırlanan %3 losyonlar hakkında bilgi arıyorum. Özellikle saf kafein ve saf arginin ile hazırlanan losyonlar hakkında deneyimi olan var mı? Saç incelmesini ve seyrelmesini gözle görülür şekilde önleyebiliyor mu? Nasıl hazırlandığını nasıl kullandığınızı bilmem gerekenler veya etkili olduğunu düşündüğünüz markalar var mı? Saç dökülmem artıyor seyreklik vertex 3 seviyesine ilerledi. Değerli yorumlarınızı bekliyorum paylaşımlarınız benim için çok önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.

M

MeLBour

Üye
Ben minoxil kafein arginine karışımı kullanıyorum çokta memnunum forumda nasıl hazırlandığı hakkında konusu var

A

Atalay

Üye
@MeLBour, nasıl hazırlıyorsun kısa bir açıklama yazsan

N

Nix123

Üye
Sadece kafein ve Arginine karışımı losyon hazırlayıp satan var mı forumda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt