Kafein arjinin estradiol losyon kullanımı fotolu

• Konuyu başlatan vayezikhan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 936
  • Cevap 6

Kafein arjinin estradiol losyon kullanımı fotolu

1
Yaşım 30, önceden 6 yıldır saç tedavisi uyguladım ilk kullandığında 3 ay propecia 11 ay proscar, 2 yıl pakdarou minoxil, 3 güne 1 konazol şampuan kullandım ekstra olarak tretin, azelderm krem, biotin kullandım 3 yıl çok güzel sonuçlar aldım. Son yıllarda hiçbir tedavi uygulamasının için saçlar dökülme sürecine girdi. Tedaviyi bırakma sebebim minoxun etki etmemesi, proscar etkisinin fazla olmaması sebebiyle kullandım. Diğer Setipiprant ve ru58841 kullandım ancak fiyatlarının yüksek olmasından dolayı sürekli alamadım. Saç ekimi yaptırmak istemediğim için tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. Düşündüğüm tedavi kafein, arjinin ve estradiol losyon hazırlayıp 1 yıl düzenli kullanmayı düşünüyorum. Eğer sonuç alamassam bundan sonra tedavi yapmayı düşünmüyorum. Uygulayacağım tedaviye ekleyebileceğim işe yarar önerebileceğiniz tavsiyeler almak istiyorum.
6 6
1
[USER=5]@rooney43[/USER], kullanmadan bilemezsin teoride etkili gözüküyor ama uygulamada etkisi olur mu bilinmez.
V

vayezikhan

Üye
Yaşım 30, önceden 6 yıldır saç tedavisi uyguladım ilk kullandığında 3 ay propecia 11 ay proscar, 2 yıl pakdarou minoxil, 3 güne 1 konazol şampuan kullandım ekstra olarak tretin, azelderm krem, biotin kullandım 3 yıl çok güzel sonuçlar aldım. Son yıllarda hiçbir tedavi uygulamasının için saçlar dökülme sürecine girdi. Tedaviyi bırakma sebebim minoxun etki etmemesi, proscar etkisinin fazla olmaması sebebiyle kullandım. Diğer Setipiprant ve ru58841 kullandım ancak fiyatlarının yüksek olmasından dolayı sürekli alamadım. Saç ekimi yaptırmak istemediğim için tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. Düşündüğüm tedavi kafein, arjinin ve estradiol losyon hazırlayıp 1 yıl düzenli kullanmayı düşünüyorum. Eğer sonuç alamassam bundan sonra tedavi yapmayı düşünmüyorum. Uygulayacağım tedaviye ekleyebileceğim işe yarar önerebileceğiniz tavsiyeler almak istiyorum.

Ekli dosyalar

• P20105-160357.jpg
    P20105-160357.jpg
    4.9 MB · Gösterim: 147
  • P20105-160410(1).jpg
    P20105-160410(1).jpg
    4.6 MB · Gösterim: 66
Synergy

Synergy

Moderatör
Ketoral şampuan ile 3 güne 1 kez saçlarınızı yıkama yapın. İki güne bir 2 mg biotin kullanmanız mevcut saçlar ile yeni çıkacak saçlara faydalı olacaktır.

V

vayezikhan

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap için teşekkürler kafein arginine estradiol losyonu ne şekilde hazırlamalıyım ayrı ayrı mı yoksa tek bir losyon içindemi hazırlayım

Synergy

Synergy

Moderatör
Tek losyon içinde hazırlayabilirsin etken maddeleri ölçülerine göre katmalısın

V

vayezikhan

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nasıl hazırlanacağını pratik olarak yazabilirmisiniz.

rooney43

rooney43

Üye
Kafein kullanımı bende düşünüyorum , saç ekimi sonrası yaptırsam sizce saçlarımda daha hızlı çıkış kalite olsun etki alabilirmiyim. Asmed saç ekim merkezi proscar finasterid öneriyor 1 yıl boyunca

L

lastmorn

Üye
@rooney43, kullanmadan bilemezsin teoride etkili gözüküyor ama uygulamada etkisi olur mu bilinmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt