Kafein %3 Arginine %5 Estradiol losyon kullanım sonucum resimli

• Konuyu başlatan lastmorn
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 3K
  • Cevap 40

Kafein %3 Arginine %5 Estradiol losyon kullanım sonucum resimli

1
Arkadaşlar saçlarımın tepesi biraz açıldı önler tümden seyreldi şakaklar her iki taraf baya geriledi daha önceden minoxidil kullanıp bırakmıştım tekrar başladım 10 aydır etkisi fazla olmadı ve 5mg biotin kullanıyordum son 1 aydır ikisinide bıraktım oral proscar kullanmak istemediğim için topikal kafein %3 ve arginine %5 losyonu 1 haftadır kullanıyorum kafeinden dolayı biraz kızarıklıklar oluştu kafamda sürdükten 10 dakika sonra hafif baş ağrısı oluyor 2 dakika sonrada arginine losyonu uyguluyorum sanki biraz karıncalanma yapıyor gibi ikisinide 6 ay düzenli kullancam ek olarak olarakta proscar losyonda günde 1 kullanıyorum minoxidili kullanmıyorum gelişmeleri burdan bildiririm vertex bölgesi resmini ekledim [ATTACH type="full" alt="IMG_20211026_142528.jpg"]1068[/ATTACH]
40 6
1
[QUOTE="lastmorn, post: 890, member: 4"] 100 Gr kafein 50 TL'ye aldım eczaneci arkadaşa sordum yurt dışından aldığını söyledi bitkisel guarana saf kafeinmiş internetten satış yapmadığını söyledi [/QUOTE] İnternette daha pahalı gibi
L

lastmorn

Üye
Arkadaşlar saçlarımın tepesi biraz açıldı önler tümden seyreldi şakaklar her iki taraf baya geriledi daha önceden minoxidil kullanıp bırakmıştım tekrar başladım 10 aydır etkisi fazla olmadı ve 5mg biotin kullanıyordum son 1 aydır ikisinide bıraktım oral proscar kullanmak istemediğim için topikal kafein %3 ve arginine %5 losyonu 1 haftadır kullanıyorum kafeinden dolayı biraz kızarıklıklar oluştu kafamda sürdükten 10 dakika sonra hafif baş ağrısı oluyor 2 dakika sonrada arginine losyonu uyguluyorum sanki biraz karıncalanma yapıyor gibi ikisinide 6 ay düzenli kullancam ek olarak olarakta proscar losyonda günde 1 kullanıyorum minoxidili kullanmıyorum gelişmeleri burdan bildiririm vertex bölgesi resmini ekledim
IMG_20211026_142528.jpg

F

Forever

Üye
Nerden elde ediyorsunuz hocam kafeini bende denemek istiyorum nasıl yaptığınızı yazarmısınız

M

mustafaa

Üye
İnşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız bende kafein losyon ve arginine losyona baslicam fakat kafein ve arginineyi nerden temin ettiniz merak ettim

Mete

Mete

Üye
Hocam bu kafein %3 ile argine%10 dediğiniz nedir saç çıkarıyor mu? finasterid kullanmıyorsunuz

P

Punisher

Üye
Kafeini nerden aldınız ve nasıl çözüyorsunuz

L

lastmorn

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar kafeini eczacı arkadaşıma getirttim saf arginine de internette her yerde satılıyor losyonu şu şekilde yaptım saf kafeini orta sıcaklıkta su içine 2 Gr katın hafifçe çalkalayın 5 dakika içinde eriyor üzerine de propilen glikol ilave ettim sabah akşam kullanıyorum

Saç çıkarıp çıkarmadığı hakkında bişey diyemem ama saç diplerimde ki ağrı uyuşukluk azaldı özellikle geceleri çok batma hissi oluyordu masaj yaparak gidiyordu losyonu kullandıktan sonra azaldığını hissettim

M

mustafaa

Üye
Arkadaşlar kafeini eczacı arkadaşıma getirttim saf arginine de internette her yerde satılıyor losyonu şu şekilde yaptım saf kafeini orta sıcaklıkta su içine 2 Gr katın hafifçe çalkalayın 5 dakika içinde eriyor üzerine de propilen glikol ilave ettim sabah akşam kullanıyorum

Saç çıkarıp çıkarmadığı hakkında bişey diyemem ama saç diplerimde ki ağrı uyuşukluk azaldı özellikle geceleri çok batma hissi oluyordu masaj yaparak gidiyordu losyonu kullandıktan sonra azaldığını hissettim
Kaç gram kafeine ne kadar fiyat ödediniz bizlerin temin etme şansı var mıdır

L

Levent

Üye
L

lastmorn

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100 Gr kafein 50 TL'ye aldım eczaneci arkadaşa sordum yurt dışından aldığını söyledi bitkisel guarana saf kafeinmiş internetten satış yapmadığını söyledi

M

mustafaa

Üye
100 Gr kafein 50 TL'ye aldım eczaneci arkadaşa sordum yurt dışından aldığını söyledi bitkisel guarana saf kafeinmiş internetten satış yapmadığını söyledi
İnternette daha pahalı gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
45
Çevrim içi ziyaretçiler
76
Toplam ziyaretçi
121
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt