Kafada sivilce gibi yaralar neden olur?

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 385
  • Cevap 3

Kafada sivilce gibi yaralar neden olur?

1
Kafada sivilce gibi yaralar var neden olur bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım almak istiyorum. Saçımda deride sivilce tarzı yaralar mevcut bu konuda çözüm bulmak için 2 defa cilt doktoruna gittim tabi hiç bir sonuç alamadım. Beni bu durum ister istemez çok rahatsız ediyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Kafamda oluşan sivilceler nasıl geçtiğini bilmiyorum bunun için fotoğraf çektim
3 6
1
Çok sık losyon kulanımı yada jöle, krem, saç ürünleri kullanılıyorsa gözeneklerde birikintiler oluşur. Bunlardan dolayı kıl kökü iltihabı oluşabilir. Düzenli 3 güne 1 defa saçları yıkamak gerekir.
O

omerkoc

Üye
Kafada sivilce gibi yaralar var neden olur bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım almak istiyorum. Saçımda deride sivilce tarzı yaralar mevcut bu konuda çözüm bulmak için 2 defa cilt doktoruna gittim tabi hiç bir sonuç alamadım. Beni bu durum ister istemez çok rahatsız ediyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Kafamda oluşan sivilceler nasıl geçtiğini bilmiyorum bunun için fotoğraf çektim

Ekli dosyalar

• P11221-220627.jpg
    P11221-220627.jpg
    6.3 MB · Gösterim: 137
  • P11221-220557.jpg
    P11221-220557.jpg
    6.4 MB · Gösterim: 59
L

Levent

Üye
geçmiş olsun sıkıntılı bir durum olsa gerek

lusyus

lusyus

Üye
Kafa derisinde sivilce çıkmasının bir çok sebebi vardır. Bunların başında kıl gözeneklerinde biriken ölü deri hücreleri, deride oluşan yağlanmalar, ilaç kullanımı yan etkileri, aşırı yağlı gıda tüketimi ve kullanılan saç losyonları olabilir. İlk önce sivilce çıkmasının kaynağı bulunmalı hangi sebepler tetikleyebilir bunu araştırmak gerekir.

P

Payitaht

Üye
Çok sık losyon kulanımı yada jöle, krem, saç ürünleri kullanılıyorsa gözeneklerde birikintiler oluşur. Bunlardan dolayı kıl kökü iltihabı oluşabilir. Düzenli 3 güne 1 defa saçları yıkamak gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
108

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt