Kafada kaşıntı problemi

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 189
  • Cevap 1

Kafada kaşıntı problemi

1
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 9 aydır estradiol losyon, minoxidil ve azelderm kremi günlük olarak karıştırıp kullanıyorum. Ancak 2 gün önce estradiol losyon bitti ve sadece Minoxidil ile azelderm krem kullandım. Bu durumda kaşıntı yaşamadım. Bu durumdan yola çıkarak, estradiol losyon'un içinde bulunan Diane35 ya da Aldactone’un kaşıntıya neden olduğunu düşünüyorum. Sizce kaşıntıya neden olan ürün hangisi olabilir ve bu sorunu çözmek için ne önerirsiniz?
1 6
1
Cildin kendi kendine yenileme süreci olabilir. Estradiol losyon içinde propilen glikol ve etil alkol oranını doğru ayarlamazsan yapabilir.
O

omerkoc

Üye
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 9 aydır estradiol losyon, minoxidil ve azelderm kremi günlük olarak karıştırıp kullanıyorum. Ancak 2 gün önce estradiol losyon bitti ve sadece Minoxidil ile azelderm krem kullandım. Bu durumda kaşıntı yaşamadım. Bu durumdan yola çıkarak, estradiol losyon'un içinde bulunan Diane35 ya da Aldactone’un kaşıntıya neden olduğunu düşünüyorum. Sizce kaşıntıya neden olan ürün hangisi olabilir ve bu sorunu çözmek için ne önerirsiniz?

L

lastmorn

Üye
Cildin kendi kendine yenileme süreci olabilir. Estradiol losyon içinde propilen glikol ve etil alkol oranını doğru ayarlamazsan yapabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
68
Toplam ziyaretçi
108

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt