Kabuk dökümü sonrası hafif kanama olması

• Konuyu başlatan umutt
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 7

Kabuk dökümü sonrası hafif kanama olması

1
Merhaba, yakın zamanda saç ekimi yaptırdım ve kabuk dökümü sırasında ekilen saçlarımın yaklaşık %50'ı döküldü. Kabul dökerken hafif şekilde kanamalar olmuştu. Bu durum sıkıntı yapmış olabilir m? Aşırı dökülmelerim şok dökülme olup olmadığını veya kalıcı saç kaybı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Benzer deneyimi yaşayan veya bilgi sahibi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?
7 6
1
Kabuk dökümü sonrası hafif kanama olması saç köklerinin yerinden çıkması anlamına gelir benim anlayşıma göre yada kabukların oluşturduğu olumsuz tabakalar, hafif şekilde ıslat çok acele etme sakin sakin kabuk dökümü yapmaya gayret et.
U

umutt

Üye
Merhaba, yakın zamanda saç ekimi yaptırdım ve kabuk dökümü sırasında ekilen saçlarımın yaklaşık %50'ı döküldü. Kabul dökerken hafif şekilde kanamalar olmuştu. Bu durum sıkıntı yapmış olabilir m? Aşırı dökülmelerim şok dökülme olup olmadığını veya kalıcı saç kaybı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Benzer deneyimi yaşayan veya bilgi sahibi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?

G

gezer

Üye
Kanamaların hafif olması sorun yaratmaz sadece yapışmıi deri kaşkmasıdır. 15 günü doldurduysan gayet normal şok dökülme diyebiliriz.

S

Saç ektiren

Üye
Kanama bazen oluyor çok olmadıysa sıkıntı yok süreç normal bir durum sorun olmaz kökler deri altında güvende

P

perla

Üye
Foto eklersen daha doğru yorum yapabiliriz.

E

edias

Üye
Benim nerdeyse hepsi dökülmüştü sonradan çıkışlar başladı bu süreç 3 ay sürüyor

R

Rafy

Üye
saç ekimini nerde yaptırdın hocam ne kadar fiyat kaç bin greft ekildi

O

Orçun

Üye
Bendede durum böyle oldu eiklenlerin çoğu 20 gün içinde döküldü bir çok kök ölmüş çıkmadı zaten kök uçları baston şeklindeydi tutmamış ikinci ekim için arayış içindeyim.

Timur

Timur

Üye
Kabuk dökümü sonrası hafif kanama olması saç köklerinin yerinden çıkması anlamına gelir benim anlayşıma göre yada kabukların oluşturduğu olumsuz tabakalar, hafif şekilde ıslat çok acele etme sakin sakin kabuk dökümü yapmaya gayret et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
25
Çevrim içi ziyaretçiler
47
Toplam ziyaretçi
72

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt