İzmir'de önerdiğiniz PRP merkezi

• Konuyu başlatan brkcmbz
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 409
  • Cevap 4

İzmir'de önerdiğiniz PRP merkezi

1
Arkadaşlar selam 20 yaşındayım diffuse thinning tipi saç dökülmesi yaşıyorum gün geçtikçe saçlarımda incelme ve azalma oluyor, en azından 1-2 yıl geçtikten sonra finasterid kullanmayı düşünüyorum. Saçları güçlendirmek için PRP saç tedavisi yaptırmayı düşünüyorum. Bir kaç yere sordum prp içine dht antiandrojen koyulabileceği i söylediler. İzmir'de en iyi prp yapan önerebileceğiniz bir merkez var mı?
4 6
1
Ossi hair saç ekim merkezini tavsiye etmiyorum çünkü orda ekim yaptıran bazı arkadaşlarım sıkıntı yaşadı. maddi olarak
B

brkcmbz

Üye
Arkadaşlar selam 20 yaşındayım diffuse thinning tipi saç dökülmesi yaşıyorum gün geçtikçe saçlarımda incelme ve azalma oluyor, en azından 1-2 yıl geçtikten sonra finasterid kullanmayı düşünüyorum. Saçları güçlendirmek için PRP saç tedavisi yaptırmayı düşünüyorum. Bir kaç yere sordum prp içine dht antiandrojen koyulabileceği i söylediler. İzmir'de en iyi prp yapan önerebileceğiniz bir merkez var mı?

C

Chemist

Üye
Sibel ulusan merkezine git

Alperen

Alperen

Üye
Dr. Sibel Ulusan Saç Ekim Merkezi
Likya Saç Ekim Merkezi
Clinic Hair Saç Ekim Merkezi
Loya CLinik Saç Ekim Merkezi
Estego Saç Ekimi
Kenan Nergiz Saç Ekim Merkezi

S

seckin uzel

Üye
Dr. Sibel Ulusan Saç ekim merkezi, ossi hair gitme

A

Aydem

Üye
Ossi hair saç ekim merkezini tavsiye etmiyorum çünkü orda ekim yaptıran bazı arkadaşlarım sıkıntı yaşadı. maddi olarak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
68
Çevrim içi ziyaretçiler
107
Toplam ziyaretçi
175

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt