Tavsiye İzmir saç ekimi tavsiyesi almak istiyorum

• Konu Sahibi life
  • 276 Görüntülenme
  • 8 Yorum
life

life

Üye
İzmir'de en iyi saç ekimi tavsiye istiyorum arkadaşlar, her geçen gün bir çok saç ekim merkezinin faaliyetlerinin arttırdığını saç ekimi hemşirelerinin saç ekimi merkezi açtığını görüyor ve duyuyorum. İzmir'de ege bölgesi için saç ekiminde bir genel merkez konumu aldı diyebilirim. Saç ekimi yaptırmak isteyenlerin öncelikle araştırmak için örnek sonuçlara baktığını ve bir çok platformdan örnek sonuçlara göre yada referans ile bir çok saç ekim merkezi ile görüştüğünü biliyorum. Saç ekim merkezi için ne kadar güzel sonuç olurda bir o kadar hasta saç ekimi için geliyor.
İzmir'de saç ekimi tavsiyesi verecek olan var mı arkadaşlar?

Alperen

Alperen

Üye
Doktor olarak Sibel Ulusan olabilir

Y

yorumlutfen

Üye
Medicalhair Sibel Ulusan Hoca veya Zafer Ulusan Hoca, butcene gore yardimci oluyorlar. Izmirde diger yerler malesef hala Ulusan hocalara yetisemediler

B

Bayram

Üye
Dr. Sibel Ulusan çok pahalı bir saç ekim merkezi

E

Erdem

Üye
İzmir'de Kenan Nergiz saç ekimi yapan karı koca var bunlar sürekli saç ekim merkezlerine operasyona gidiyor, açık söylemek istiyorum bunlar bir saç ekim merkezi hakediyor.

E

Exantrick

Üye
Arkadaşlar merhaba, bu merkezler hakkında bilgisi olanlar ne dersiniz Egeshair, Clinichair, Ekol, Novar, Gazi ve Su Hospital

H

hairtransplant

Üye
İzmir'de Kenan Nergiz saç ekimi yapan karı koca var bunlar sürekli saç ekim merkezlerine operasyona gidiyor, açık söylemek istiyorum bunlar bir saç ekim merkezi hakediyor.
İyi araştırın.

H

hairtransplant

Üye
Arkadaşlar merhaba, bu merkezler hakkında bilgisi olanlar ne dersiniz Egeshair, Clinichair, Ekol, Novar, Gazi ve Su Hospital
Eges resmi değil, Bayrakli da apartman dairesinde yapıyor. Su Hospital kalmadı, ekipler dağıldı. Kurumu Medikalpark aldı ve İstanbul dan bir kurum ile anlaştı. Henüz baslamadilar diye biliyorum. Ekol sgk hastanesi gibi hareketli itina, özen ne kadar iyidir bilinmez. Novar iyi bir şefleri var ama yardımcı personelleri ne kadar tecrübeli ??? Gazi Hastanesi ekip değişken ve şuan zayıf. Onceliginiz Clinichair olmak uzere Novar da dusunebilirsiniz. Ya da bir kaç kurum daha gezin

R

Redy

Üye
İzmir'de saç ekimi yapan firmalar var ve bu firmaların saç ekimi ekipleri dışardan freelancer olarak geliyor. Yarın bir gün karşısınızda bir olumsuz durumda kişi bulamayabilirsiniz. Reklamlar çıkıyorlar ve adamların merkezi bile yok İzmir de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt