İzmir loya clinic saç ekimi

• Konuyu başlatan Şarkıcı
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 2

İzmir loya clinic saç ekimi

1
İzmir loya clinic saç ekim merkezinde sevcan hanıma saç ekimi yaptırdım, saç ekimi öncesi ve sonrası sonuçlarımı sizlerle paylşıp değerli yorumlarınızı almak istiyorum arkadaşlar acaba saç ekimi sürecim nasıl olmuş. Saç ekimi sonrası 8 gün oldu ekileli donör bölgesi geceleri yatarken çok ağrıdı sıkıntı olarak bunu çok yaşadım. Saç ekimi sonrası neden hemen bu ağrılar geçmiyor. Başına böyle bir ağrısı olan varmı?
2 6
1
Saç ekimi yaptıranların sonuçlarını merak ediyorum saç ekimi sonrası neler kullandığına yaygın kanaat xpecia gibi siz ne kullandınız
Ş

Şarkıcı

Üye
İzmir loya clinic saç ekim merkezinde sevcan hanıma saç ekimi yaptırdım, saç ekimi öncesi ve sonrası sonuçlarımı sizlerle paylşıp değerli yorumlarınızı almak istiyorum arkadaşlar acaba saç ekimi sürecim nasıl olmuş. Saç ekimi sonrası 8 gün oldu ekileli donör bölgesi geceleri yatarken çok ağrıdı sıkıntı olarak bunu çok yaşadım. Saç ekimi sonrası neden hemen bu ağrılar geçmiyor. Başına böyle bir ağrısı olan varmı?

Ekli dosyalar

• loya clinic saç ekimi.jpeg
    loya clinic saç ekimi.jpeg
    176.7 KB · Gösterim: 280
  • loya saç ekimi.jpeg
    loya saç ekimi.jpeg
    164.2 KB · Gösterim: 139
Alperen

Alperen

Üye
Son zamanlarda çok iyi saç ekimleri görüyorum maşallah diyebilirim, saç ekimi sonrası ağrınız olması çok normal çünkü kafaya kaç tane delik açılıyor ne kadar oldu saç ekimi süreciniz

Alperen

Alperen

Üye
Saç ekimi yaptıranların sonuçlarını merak ediyorum saç ekimi sonrası neler kullandığına yaygın kanaat xpecia gibi siz ne kullandınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
36
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
99
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt