B
Bayram
Üye
İzmir Loya Clinic saç ekimi 4000 greft. Arkadaşlar konuyu güncelledim saç ekimini yaptırdım. son zamanlarda saçlarım dökülmeye hızlı bir genel seyrelmeye başladı ve bu süreçister istemez can sıkıcı bir hal almaya başladı. Saç dökülmesi yaşan ve saç ilaçları kullanan arkadaşlarla konuşuyorum ilaçların bir işe yaramadığını özellikle mavi su hiç işe yaramadığını boşa zaman vakit kaybı olduğunu söylediler. İzmir'de saç ekimi yaptıranlar ile görüşüyorum farklı firmalar ile görüşme yapıyorum bunlardan bir tanesi eges hair saç ekim merkezi, art hair klinik saç ekim merkezi birde loya klinik saç ekim merkezi ile görüştüm. Ossi hair bir saç ekim merkezi var burda da arkadaşlarım ekim yaptırdı lakin arkadaşım önermedi burayı bir kaç sıkıntı yaşamışlar. Saç ekimi sürecinde 6 bin greft alalım diyerek o şekilde fazla ücret almış lakin saç ekiminde 4000 greft saç ekimi alınınca parasının bir kısmını geri verilsin demiş lakin vermemiş. saç ekimi için İzmirde saç ekimi araştırması yapıyorum tavsiye almak isterim.
Moderatör tarafında düzenlendi: