İzmir gazi hastanesi saç ekimi yaptıran var mı?

• Konuyu başlatan Hüseyin Buğra
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 296
  • Cevap 4

İzmir gazi hastanesi saç ekimi yaptıran var mı?

1
Merhaba arkadaşlar İzmirde saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum gazi ve ekol hastanesi ile görüştüm ama kararsızım bi kaç yerle daha görüşme yapacam forumda yorumları okuyorum tavsiyede bulunabilirmisiniz?
4 6
1
Açık söylemek istiyorum o kadar para vermene gerek yok , daha uyguna güzel saç ekimi yapan merkezler var.
H

Hüseyin Buğra

Üye
Merhaba arkadaşlar İzmirde saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum gazi ve ekol hastanesi ile görüştüm ama kararsızım bi kaç yerle daha görüşme yapacam forumda yorumları okuyorum tavsiyede bulunabilirmisiniz?

S

sezginkara

Üye
İzmir için dr sibel ulusan, dr zafer ulusan ve likya öneririm. Onun dışında bildiğim önerebileceğim iyi bir merkez yok.

U

uray

Üye
İzmir Ekol Hastanesi , İzmir Gazi Hastanesi, İzmir Can Hastanesi gibi bir çok hastanede saç ekimi yapılıyor.

H

Hüseyin Buğra

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Serat, dostum teşekkür ederim zafer ulusanı buldum forum sayesinde ve orada operasyonumu yaptırmayı düşünüyorum.

T

Taner043

Üye
Açık söylemek istiyorum o kadar para vermene gerek yok , daha uyguna güzel saç ekimi yapan merkezler var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
43
Çevrim içi ziyaretçiler
77
Toplam ziyaretçi
120

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt