İzmir Bayraklı Saç Ekimi Merkezleri Yorumları

İzmir Bayraklı Saç Ekimi Merkezleri Yorumları

1
İzmir Bayraklı saç ekim merkezi ortalama 4 5 adet bildiğim saç ekim merkezleri var, son dönemde öyle bir artış yaşıyorki bu saç ekim merkezleri istanbul metropol şehrine göre çok azda sayılabilir. İzmir ege bölgesinin en büyük şehri Türkiye'ninde 3. büyük şehri, 3 milyon kişi yaşıyor. İstanbulda 16 milyon kişiden bahsediliyor ortalama 350 400 arasında saç ekim merkezi olduğunu düşünürken son zamanlarda özel hastanelerde saç ekimi işine girdiğini okuyorum ve görüyorum. Saç ekimi operasyonlarında dehşet bir reklam furyası var saç ekimi sonuçları yayınlamadıkları halde saç ekimi sunan merkezler var. Bayraklı ilçesinde bulunan belli başlı saç ekim merkezlerini sizlere listelemek istiyorum. [HEADING=1]Bayraklı Saç Ekim Merkezleri[/HEADING] [LIST] [*]Novar Saç Ekim Merkezi [*]Özel Likya Polikliniği Saç Ekim Merkezi [*]Clinic Hair Saç Ekim Merkezi [/LIST] Bayraklıda bulunan saç ekim merkezlerinin şimdilik 3 tanesini biliyorum bunlarda zaten ortalam 500 metre içinde birbirlerine çok yakın mesafede diye düşünüyorum. Folkart binasının yakınında sayılır , clinic hair sağda , novar solda likya tam karşı yolda, 3 merkezle görüşerek 3 farklı fiyat alabilirsiniz. [HEADING=1]Bayraklı Saç Ekim Merkezleri Fiyatları[/HEADING] Yukarıda saymış olduğum saç ekim merkezlerinin 2022 yılı ortalama fiyatlar 10.000 lira ile 15.000 lira arasında bu yaptıracağınız fiyata göre değişir.
1 6
1
İzmir'de saç ekim fiyatları çok uygun , 5.000 lirayada var 40.000 liraya da yapan var, Dr. Sibel Ulusan Alsancak 'da saç ekimi yapıyor ortalama 40.000 lira belki daha düşük olabilir.
Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye
İzmir Bayraklı saç ekim merkezi ortalama 4 5 adet bildiğim saç ekim merkezleri var, son dönemde öyle bir artış yaşıyorki bu saç ekim merkezleri istanbul metropol şehrine göre çok azda sayılabilir. İzmir ege bölgesinin en büyük şehri Türkiye'ninde 3. büyük şehri, 3 milyon kişi yaşıyor. İstanbulda 16 milyon kişiden bahsediliyor ortalama 350 400 arasında saç ekim merkezi olduğunu düşünürken son zamanlarda özel hastanelerde saç ekimi işine girdiğini okuyorum ve görüyorum. Saç ekimi operasyonlarında dehşet bir reklam furyası var saç ekimi sonuçları yayınlamadıkları halde saç ekimi sunan merkezler var. Bayraklı ilçesinde bulunan belli başlı saç ekim merkezlerini sizlere listelemek istiyorum.

Bayraklı Saç Ekim Merkezleri​

• Novar Saç Ekim Merkezi
  • Özel Likya Polikliniği Saç Ekim Merkezi
  • Clinic Hair Saç Ekim Merkezi
Bayraklıda bulunan saç ekim merkezlerinin şimdilik 3 tanesini biliyorum bunlarda zaten ortalam 500 metre içinde birbirlerine çok yakın mesafede diye düşünüyorum. Folkart binasının yakınında sayılır , clinic hair sağda , novar solda likya tam karşı yolda, 3 merkezle görüşerek 3 farklı fiyat alabilirsiniz.

Bayraklı Saç Ekim Merkezleri Fiyatları​

Yukarıda saymış olduğum saç ekim merkezlerinin 2022 yılı ortalama fiyatlar 10.000 lira ile 15.000 lira arasında bu yaptıracağınız fiyata göre değişir.

N

Noblee

Üye
İzmir'de saç ekim fiyatları çok uygun , 5.000 lirayada var 40.000 liraya da yapan var, Dr. Sibel Ulusan Alsancak 'da saç ekimi yapıyor ortalama 40.000 lira belki daha düşük olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt