İsveç klinik saç ekimi yorumları

• Konuyu başlatan Arkeolog
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 388
  • Cevap 2

İsveç klinik saç ekimi yorumları

1
Merhaba arkadaşlar saç ekimi yaptırmak için araştırmalara başladım başlıkta bahsettiğim isveç clinic saç ekimi merkezi isimli yer hakkında bilgisi olan var mı kardeşim bu klinik ile görüşmüş bilgi almış daha önce saç ekimi yaptıran var mı başka forumlarda biraz dolaştım olumlu olumsuz pek çok yorum var diğer forumlarda da pek ektiren yok gibi yok sizlere sormak istedim bilgisi olan çevresinde tanıdığı olup görüşen yada yaptıranlar varsa bilgi verirse sevinirim teşekkürler.
2 6
1
Orada yaptırmanızı tavsiye etmem eskiden her gün taksimde oraya gidip saç ekimi yaptırmış arapları görüyorum. Saçları seyrek ekip gönderiyorlar önermem.
A

Arkeolog

Üye
Merhaba arkadaşlar saç ekimi yaptırmak için araştırmalara başladım başlıkta bahsettiğim isveç clinic saç ekimi merkezi isimli yer hakkında bilgisi olan var mı kardeşim bu klinik ile görüşmüş bilgi almış daha önce saç ekimi yaptıran var mı başka forumlarda biraz dolaştım olumlu olumsuz pek çok yorum var diğer forumlarda da pek ektiren yok gibi yok sizlere sormak istedim bilgisi olan çevresinde tanıdığı olup görüşen yada yaptıranlar varsa bilgi verirse sevinirim teşekkürler.

A

Alahan

Üye
İsveç klinik pek tercih edilen bir merkez değil yinede araştırın

S

Sacsiz

Üye
Orada yaptırmanızı tavsiye etmem eskiden her gün taksimde oraya gidip saç ekimi yaptırmış arapları görüyorum. Saçları seyrek ekip gönderiyorlar önermem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
62
Toplam ziyaretçi
102
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt