İstanbul'da Ataşehir'de 5000 Greft Saç Ekimi Yapıldı

• Konuyu başlatan bulutt
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 225
  • Cevap 1

İstanbul'da Ataşehir'de 5000 Greft Saç Ekimi Yapıldı

1
Merhaba arkadaşlar, sonunda saç ekimi yaptırmaya karar verdim ve 5000 greftlik bir işlem gerçekleştirdim. Deneyimimi ve sonuçları paylaşmak istiyorum, umarım bazılarınıza yardımcı olur. İstanbul'da Ataşehir'de bir merkezde saç ekimi yapıldı. Öncesinde detaylı bir araştırma yapmış ve olumlu yorumlar almıştım. Klinik hijyen ve profesyonellik açısından oldukça iyiydi. Operasyon, planlandığı gibi gerçekleşti. İşlem yaklaşık [süre] saat sürdü ve genel anestezi altında yapıldı. İlk gün biraz rahatsızlık hissettim ama genellikle ağrı düzeyim hafifti. Klinik, iyileşme süreci hakkında detaylı bilgi verdi. İlk birkaç gün oldukça dikkatli olmam gerekti. Saç derim şişti ve birkaç gün boyunca iyileşme sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar vardı. Şu an [ne kadar süre geçti] geçti ve saç ekimi bölgemde iyileşme ilerliyor. Saç köklerinin tutunup tutunmadığını görebilmek için birkaç ay beklemem gerektiğini biliyorum. Şu an için erken sonuçları görmekteyim ve genel olarak memnunum. Saç köklerinin tutunması için belirli bir süre daha bekleyeceğim. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. Saç ekimi düşüncesi olanlara tavsiyem, süreci dikkatli bir şekilde değerlendirmeleri ve operasyon sonrası bakım talimatlarına uymalarıdır. Kendi deneyimimi paylaşarak size yardımcı olabileceğimi umuyorum. Sorularınız varsa, çekinmeden sorabilirsiniz [ATTACH type="full"]2431[/ATTACH]
1 6
1
Dostum gayet başarılı görünüyor nereye ekim yaptırdın, ekim süreci nasıl geçti ve fiyat konusunda bilgilendirme yaparsan memnun olurum.
B

bulutt

Üye
Merhaba arkadaşlar, sonunda saç ekimi yaptırmaya karar verdim ve 5000 greftlik bir işlem gerçekleştirdim. Deneyimimi ve sonuçları paylaşmak istiyorum, umarım bazılarınıza yardımcı olur.

İstanbul'da Ataşehir'de bir merkezde saç ekimi yapıldı. Öncesinde detaylı bir araştırma yapmış ve olumlu yorumlar almıştım. Klinik hijyen ve profesyonellik açısından oldukça iyiydi.

Operasyon, planlandığı gibi gerçekleşti. İşlem yaklaşık [süre] saat sürdü ve genel anestezi altında yapıldı. İlk gün biraz rahatsızlık hissettim ama genellikle ağrı düzeyim hafifti. Klinik, iyileşme süreci hakkında detaylı bilgi verdi.

İlk birkaç gün oldukça dikkatli olmam gerekti. Saç derim şişti ve birkaç gün boyunca iyileşme sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar vardı. Şu an [ne kadar süre geçti] geçti ve saç ekimi bölgemde iyileşme ilerliyor. Saç köklerinin tutunup tutunmadığını görebilmek için birkaç ay beklemem gerektiğini biliyorum.

Şu an için erken sonuçları görmekteyim ve genel olarak memnunum. Saç köklerinin tutunması için belirli bir süre daha bekleyeceğim. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.

Saç ekimi düşüncesi olanlara tavsiyem, süreci dikkatli bir şekilde değerlendirmeleri ve operasyon sonrası bakım talimatlarına uymalarıdır. Kendi deneyimimi paylaşarak size yardımcı olabileceğimi umuyorum.

Sorularınız varsa, çekinmeden sorabilirsiniz

426163771_24897748709869182_6884961944640636286_n.jpg

A

Aytekin

Üye
Dostum gayet başarılı görünüyor nereye ekim yaptırdın, ekim süreci nasıl geçti ve fiyat konusunda bilgilendirme yaparsan memnun olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
15
Çevrim içi ziyaretçiler
54
Toplam ziyaretçi
69

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt