İstanbul erkek berber kuaför önerisi

• Konuyu başlatan revivo
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 136
  • Cevap 2

İstanbul erkek berber kuaför önerisi

1
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aynı berber kuaförde traş olmaktayım, belki benim gibi bir çok kişide hemen hemen aynı berber kuaförlerde traş oluyor farklılık olması yeni ellerle tanışmak adına berber tavsiye almak istiyorum. İstanbul'da kaliteli işini iyi yapan kuaför berber var mı bildiğiniz tanıdığınız. İstanbul'da sizinde gittiğiniz bir berber salonu olabilir. Kafa yapıma uygun bir saç stili yapacak berber salonu arayışım var.
2 6
1
İstanbul çok pahalı bir yer damatlık Traşı 3000 den aşağı çıkılmaz normal bir berberde
revivo

revivo

Üye
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aynı berber kuaförde traş olmaktayım, belki benim gibi bir çok kişide hemen hemen aynı berber kuaförlerde traş oluyor farklılık olması yeni ellerle tanışmak adına berber tavsiye almak istiyorum. İstanbul'da kaliteli işini iyi yapan kuaför berber var mı bildiğiniz tanıdığınız. İstanbul'da sizinde gittiğiniz bir berber salonu olabilir. Kafa yapıma uygun bir saç stili yapacak berber salonu arayışım var.

Y

Yakup

Üye
İstanbul'da fiyatlar çok pahalı be kardeşim berberlerin fiyatları

I

Isamesih

Üye
İstanbul çok pahalı bir yer damatlık Traşı 3000 den aşağı çıkılmaz normal bir berberde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
7
Toplam ziyaretçi
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt