Alperen
Üye
İspanyol yosunu saç çıkarır mı? İspanyol yosunu feridun kunak tarafından çok ciddi anlamda saçların tekrar çıktığını ve güçsüz saçların tekrar kalınlık tekrar büyüme yaşadığını özellikle erkeksi genetik dökülmelere bile çok etkili olduğunu ifade ediyor. Bugüne kadar kullanıcıları incelediğimizde birebir genetik dökülmesi olanların veya saç bakımı yapanların saç çıkardığı öncesi ve sonrası görmedim diyebilirim. İspanyol yosunu saç çıkarır mı gerçekten işe yarıyor mu? Sevgili arkadaşlar kullanıcıların yorumlarını okumanızı tavsiye ediyorum genetik erkeksi dökülmeniz varsa çok etkili olacağını düşünmüyorum.
İspanyol Yosunu Şikayet Var Mı?
Ülkemizdeki 2 tane çok büyük pazar olan trendyol ve hepsiburada satış firmalarının yorumlarını incelediğimde kullanıcıların bir çoğu erken yorumlarda bulunduğunu gördüm, hepsiburada bir kullanıcı 3 kutu kullandığını ve fayda almadığını söylüyor. Bir çok kullanıcı ise ilk bir kaç günlük deneyimlerini aktarıyor bu bir ölçüm olamaz ama ilacın psikolojik etkisi saçların stresden dökülmesini engelleyebilir. Kişi kendini iyi hissedebilir.İspanyol Yosunu İşe Yarıyor Mu?
- 1 Ayda 3200 Yeni Saç Teli
- Saç Teli İncelmesini Tersine Çevirir
- Saçların yeniden gelişmesini ve canlanmasını sağlar
İspanyol Yosunu Yan Etki Yapar mı?
Dr. Feridun Kunak ispanyol yosunu saç serumunu kullananlarda olumsuz herhangi bir yan etki yapmadığı belli , özellikle sitelerinde dht oluşumunu engellerken erkeklik hormonuna zarar vermez deniliyor. B7 biotin ile ilk 3 yıkamadan sonra hacimli saçlara kavuşursunuz. %100 doğal içerikden bahsedilmiş sitesinde.
Moderatör tarafında düzenlendi: