Işık Hair Saç Ekimi Yaptıran var mı?

• Konuyu başlatan Timur
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 603
  • Cevap 7

Işık Hair Saç Ekimi Yaptıran var mı?

1
Ankara'da saç ekim merkezi olan ışık Hair saç ekim merkezini sosyal medyada görme fırsatım oldu, arkadaşlar saç ekimi yaptıran var mı? 👉Doğal ve Gür Saçlar ✅TC Sağlık Bakanlığı Onaylı Hastanede ✅Sedasyonlu Saç Ekimi ✅Sınırsız Greft ✅Ücretsiz Sağlık Kontrolleri ✅Ağrısız Sızısız ✅%100 Garantili Saç Ekimi ✅2024'deki Son Teknikler ✅Her Hastaya Farklı Safir Uçlar ✅Ücretsiz Tıbbi Kit ✅Bakım Pakete Dahildir. ✅7/24 Destek 👉Işık Hair ✅15 Yıllık Tecrübe ✅Türkiye'nin En İyi Hastanesi ✅Dünyaca Ünlü Saç Ekim Merkezi ✅25.000'den Fazla İşlem ✅Kişiye Özel Hizmet ✅Son Teknolojik Yöntemlerle Saç Ekimi Yukarıda yazılan özellikleri saç ekimi reklamı sürecinde gördüm, bu seçenekleri tüm saç ekim merkezleri hemen hemen yayınlıyor.
7 6
1
[QUOTE="a.sametcetin, post: 9260, member: 1325"] Alımlar yanlardan yapıldı. Hassas olduğum konu alım yapılan yerlerin belli olmaması adınaydı. Sonucu gözünüzle görebilirsiniz. [/QUOTE] Teşekkür ederim, gayet güzel görünüyor aslında önemli olan kişinin mutlu olması değil mi. Saç ekimi ekibi çok önemli.
Timur

Timur

Üye
Ankara'da saç ekim merkezi olan ışık Hair saç ekim merkezini sosyal medyada görme fırsatım oldu, arkadaşlar saç ekimi yaptıran var mı?

👉Doğal ve Gür Saçlar

✅TC Sağlık Bakanlığı Onaylı Hastanede
✅Sedasyonlu Saç Ekimi
✅Sınırsız Greft
✅Ücretsiz Sağlık Kontrolleri
✅Ağrısız Sızısız
✅%100 Garantili Saç Ekimi
✅2024'deki Son Teknikler
✅Her Hastaya Farklı Safir Uçlar
✅Ücretsiz Tıbbi Kit
✅Bakım Pakete Dahildir.
✅7/24 Destek

👉Işık Hair

✅15 Yıllık Tecrübe
✅Türkiye'nin En İyi Hastanesi
✅Dünyaca Ünlü Saç Ekim Merkezi
✅25.000'den Fazla İşlem
✅Kişiye Özel Hizmet
✅Son Teknolojik Yöntemlerle Saç Ekimi

Yukarıda yazılan özellikleri saç ekimi reklamı sürecinde gördüm, bu seçenekleri tüm saç ekim merkezleri hemen hemen yayınlıyor.

K

kelbody

Üye
Garantili saç ekiminide yeni duydum ne yani saçlar istediğimiz gibi olmazsa para iadesi mi yapacaklar?

A

a.sametcetin

Üye
Ankara'da saç ekim merkezi olan ışık Hair saç ekim merkezini sosyal medyada görme fırsatım oldu, arkadaşlar saç ekimi yaptıran var mı?

👉Doğal ve Gür Saçlar

✅TC Sağlık Bakanlığı Onaylı Hastanede
✅Sedasyonlu Saç Ekimi
✅Sınırsız Greft
✅Ücretsiz Sağlık Kontrolleri
✅Ağrısız Sızısız
✅%100 Garantili Saç Ekimi
✅2024'deki Son Teknikler
✅Her Hastaya Farklı Safir Uçlar
✅Ücretsiz Tıbbi Kit
✅Bakım Pakete Dahildir.
✅7/24 Destek

👉Işık Hair

✅15 Yıllık Tecrübe
✅Türkiye'nin En İyi Hastanesi
✅Dünyaca Ünlü Saç Ekim Merkezi
✅25.000'den Fazla İşlem
✅Kişiye Özel Hizmet
✅Son Teknolojik Yöntemlerle Saç Ekimi

Yukarıda yazılan özellikleri saç ekimi reklamı sürecinde gördüm, bu seçenekleri tüm saç ekim merkezleri hemen hemen yayınlıyor.
9 Şubat da saç ekimi mi ışık hair saç ekim merkezinde yaptırdım. Size dolu dolu memnuniyeti mi anlatabilirim ve ne kadar anlatsam az olur. Tercih etmeden önce Ankara da en çok konuşulan yerlerle bire bir görüşmelerim olduğunu da belirterek size
Işık hair saç ekim merkezini neden tercih ettiğimi maddelerle de anlatmak isterim.
1- Işık hair saç ekim merkezine girdiğim ilk andan itibaren tüm süreci saç ekimi mi yapacak uzman kişiyle birlikte görüştüm. Saç ekim paketi satan bir pazarlamacı veya bir asistan kişiyle değil.
2- Diğer görüşmelerime göre daha samimi, daha içten ve bunu sadece para kazanmak için değil gerçekten işlerini severek yaptıklarının güvenini verdikleri için tercih ettim.
3- Saç ekimi bir süreç ve ekim sonrası ki süreç de en az saç ekimi kadar önemli olduğunu belirtmek isterim. Bu süreçte de ilk başta olduğu gibi samimiyetleriyle ve her konu da yardımcı olduklarını da söylemeden edemem.
4- Hiç erinmeden uzun uzun memnuniyetimi size yazıya döküyorum. Sebebi bu hizmetlerinin karsiligi sadece aldığım hizmetin maddi bir karşılığı olmasını istedemedigim için. Kendini değerli hisseden herkesin burayi tercih etmesine bir katkım olmasını da isterim.
5- Ekim yaptiktan sonra ki süreç de her ay gelişimin nasıl olduğunu bi eş dost gibi merak ederek sordular ve yanlış giden bişey olup olmadığını titizlikle takip ettiler.
6- Başta da söylediğim gibi ne kadar mumnun olduğumu anlatsam az olur. Görsel olarak da sizinle fotoğraf paylaşarak söylediklerimi samimiyetine varın istiyorum.

Ekli dosyalar

• IMG-20240830-WA0002.jpg
    IMG-20240830-WA0002.jpg
    124.7 KB · Gösterim: 96
  • IMG_20240830_224027.jpg
    IMG_20240830_224027.jpg
    5 MB · Gösterim: 128
  • 1725058470324..jpg
    4.4 MB · Gösterim: 124
life

life

Üye
9 Şubat da saç ekimi mi ışık hair saç ekim merkezinde yaptırdım. Size dolu dolu memnuniyeti mi anlatabilirim ve ne kadar anlatsam az olur. Tercih etmeden önce Ankara da en çok konuşulan yerlerle bire bir görüşmelerim olduğunu da belirterek size
Işık hair saç ekim merkezini neden tercih ettiğimi maddelerle de anlatmak isterim.
1- Işık hair saç ekim merkezine girdiğim ilk andan itibaren tüm süreci saç ekimi mi yapacak uzman kişiyle birlikte görüştüm. Saç ekim paketi satan bir pazarlamacı veya bir asistan kişiyle değil.
2- Diğer görüşmelerime göre daha samimi, daha içten ve bunu sadece para kazanmak için değil gerçekten işlerini severek yaptıklarının güvenini verdikleri için tercih ettim.
3- Saç ekimi bir süreç ve ekim sonrası ki süreç de en az saç ekimi kadar önemli olduğunu belirtmek isterim. Bu süreçte de ilk başta olduğu gibi samimiyetleriyle ve her konu da yardımcı olduklarını da söylemeden edemem.
4- Hiç erinmeden uzun uzun memnuniyetimi size yazıya döküyorum. Sebebi bu hizmetlerinin karsiligi sadece aldığım hizmetin maddi bir karşılığı olmasını istedemedigim için. Kendini değerli hisseden herkesin burayi tercih etmesine bir katkım olmasını da isterim.
5- Ekim yaptiktan sonra ki süreç de her ay gelişimin nasıl olduğunu bi eş dost gibi merak ederek sordular ve yanlış giden bişey olup olmadığını titizlikle takip ettiler.
6- Başta da söylediğim gibi ne kadar mumnun olduğumu anlatsam az olur. Görsel olarak da sizinle fotoğraf paylaşarak söylediklerimi samimiyetine varın istiyorum.
Hocam ne güzel mutlu olmana sevindim, kaç greft ekildi.

A

a.sametcetin

Üye
Başka fotoğrafların varsa daha güzel olur değerlendirmek adına fark nasıl
Alımlar yanlardan yapıldı. Hassas olduğum konu alım yapılan yerlerin belli olmaması adınaydı. Sonucu gözünüzle görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-09-01-15-20-20-058_com.mi.globalbrowser.jpg
    Screenshot_2024-09-01-15-20-20-058_com.mi.globalbrowser.jpg
    1.2 MB · Gösterim: 119
revivo

revivo

Üye
Alımlar yanlardan yapıldı. Hassas olduğum konu alım yapılan yerlerin belli olmaması adınaydı. Sonucu gözünüzle görebilirsiniz.
Teşekkür ederim, gayet güzel görünüyor aslında önemli olan kişinin mutlu olması değil mi. Saç ekimi ekibi çok önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt