Instagram hesabım çalındı e-posta ve telefon numaram değiştirildi

• Konuyu başlatan Durubeyaz
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 463
  • Cevap 4

Instagram hesabım çalındı e-posta ve telefon numaram değiştirildi

1
Merhaba arkadaşlar geçenlerde Instagramda dolaşırken bir tane özel mesaj geldi mesaj içeriğinde adıma şikayet varmış Instagram sayfalarından adım yayınlanıyormuş gibi mesaj yazmış, mesaj güvendiğim arkadaşımdan geldi mesaj içinde link varmış bende linke tıklayınca birden e posta adresime kod geldi ve hesap gitti. Daha ne olduğunu anlamadan hesaptan attı beni. Arkadaşımın hesabınıda çalmış. Çalan kişiyi arkadaşım olarak ekledim seni savcılığa vercem dedim git ver hiçbir şey yapamazsın dedi. Çalan şahıs e-posta ve telefon numaramı değiştirmiş iki faktörlü güvenlik doğrulamasını açmış. Ekranda banka dekontu yayınlamış para yatırın para kazanın gibi bişeyler paylaşmış yorumlarda yapılmış çok para kazandım diye. Bu nasıl oluyorda hemen bilgilerimi değiştiriyor anlam vermiyor. Instagrama girmeye çalışıyorum hesap bilgilerimle telefon numaramı yada e posta adresimi giriyom bu hesaba bağlı kullanıcı yoktur diyor. Şifremi unuttumdan kod istiyorum gelmiyor. Yani benim yapabileceğim hiçbir şey yok bu konuda. Telefon numarama kod istiyorum kodda gelmiyor. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Instagram hesabımı nasıl geri alabilirim, aranızda bu işten anlayan var mı? Acil yardım ederseniz.
4 6
1
[QUOTE="Durubeyaz, post: 5698, member: 517"] Merhaba arkadaşlar geçenlerde Instagramda dolaşırken bir tane özel mesaj geldi mesaj içeriğinde adıma şikayet varmış Instagram sayfalarından adım yayınlanıyormuş gibi mesaj yazmış, mesaj güvendiğim arkadaştan geldi mesaj içinde link varmış bende linke tıklayınca birden e posta adresime kod geldi ve hesap gitti. Daha ne olduğunu anlamadan hesaptan attı beni. Arkadaşımın hesbaınıda çalmış. Çalan kişiyi arkadaşım olarak ekledim seni savcılığa vercem dedim git ver hiçbir şey yapamazsın dedi. Çalan şahıs e-posta ve telefon numaramı değiştirmiş iki faktörlü güvenlik doğrulamasını açmış. Ekranda banka dekontu yayınlamış para kazanın para yatırın para kazanın gibi bişeyler paylaşmış. Bu nasıl oluyorda hemen bilgilerimi değiştiriyor anlam vermiyor. Instagrama girmeye çalışıyorum hesap bilgilerimle telefon numaramı yada e posta adresimi giriyom bu hesaba bağlı kullanıcı yoktur diyor. Şifremi unuttumdan kod istiyorum gelmiyor. Yani benim yapabileceğim hiçbir şey yok bu konuda. Telefon numaramı kod istiyorum kodda gelmiyor. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Instagram hesabımı nasıl geri alabilirim, aranızda bu işten anlayan var mı? Acil yardım ederseniz. [/QUOTE] Yapmanız gerekenleri sırasıyla yazıyorum. İlk olarak aşağıdaki mail adreslerine durumunuzu hem İngilizce hemde türkçe olarak belirterek mail atmanız gerekiyor. Hesabınıza ait telefon numarasını ve e posta adresinizi yazarak 3. Şahıslar tarafından çalındığını çalan kişi iki faktörlü güvenlik doğrulamasını açtığı için bana hiçbir şekilde kod gelmemektedir diye durumunuza net bir şekilde yazarak anlatın. İlk kayıt olan kişi benim belirtin. Her gün 2 mail adresinede birer kere mail atın. Daha sonra size 3-4 gün içinde mail gelir yada gelmezse Instagram uygulamasından giriş yapmak için yardım al tıklayın. Orda belirtilen yere kullanıcı adınızı, e posta yada telefon numaranızı birini yazıp şifreni yenileyemiyor musun tıklayın. Daha sonra ilk kayıt olunan telefon yada mail adresi çıkar doğrulama kodu gönder ekranı gelir. Doğrulama kodu geldikten sonra e mail doğrulaması ister onuda doğruladıktan sonra hesabın için ek seçenekler çıkar alttan seçenekleri tıkla hesabım başkasının eline geçti tıkla daha sonra ekranda profil resmin var mı seçenekleri çıkar resmin varsa tıkla de sonra selfie videosu ister onuda çekip gönderdikten sonra 1 gün içinde mail adresine bilgilerin onaylandı gelir. Gelen mailde şifre yenileme ve tek kullanımlık yedek kod gelir yazanları harfiyen uygulayın. Hesabınızı tekrar alabilirsiniz. Telefonuna kod halen gelmiyorsa Instagram tarafından açılmasını bekleyin. Göndereceğiniz mail adresleri [EMAIL]help@instagram.com[/EMAIL] [EMAIL]security@mail.instagram.com[/EMAIL] Hesabınız uygulama yada tarayıcıda açıkken gelen dm linklerine tıklamayın karşı siteye kullanıcı bilgileriniz ile bağlantı yapıyor. Şifreniz ve e-posta adresiniz kayıt ediliyor. Dikkat edin. Bu şekilde 2 adresi kurtarmıştım. Yapamazsanız yardımcı olurum.
D

Durubeyaz

Üye
Merhaba arkadaşlar geçenlerde Instagramda dolaşırken bir tane özel mesaj geldi mesaj içeriğinde adıma şikayet varmış Instagram sayfalarından adım yayınlanıyormuş gibi mesaj yazmış, mesaj güvendiğim arkadaşımdan geldi mesaj içinde link varmış bende linke tıklayınca birden e posta adresime kod geldi ve hesap gitti. Daha ne olduğunu anlamadan hesaptan attı beni. Arkadaşımın hesabınıda çalmış. Çalan kişiyi arkadaşım olarak ekledim seni savcılığa vercem dedim git ver hiçbir şey yapamazsın dedi. Çalan şahıs e-posta ve telefon numaramı değiştirmiş iki faktörlü güvenlik doğrulamasını açmış. Ekranda banka dekontu yayınlamış para yatırın para kazanın gibi bişeyler paylaşmış yorumlarda yapılmış çok para kazandım diye. Bu nasıl oluyorda hemen bilgilerimi değiştiriyor anlam vermiyor. Instagrama girmeye çalışıyorum hesap bilgilerimle telefon numaramı yada e posta adresimi giriyom bu hesaba bağlı kullanıcı yoktur diyor. Şifremi unuttumdan kod istiyorum gelmiyor. Yani benim yapabileceğim hiçbir şey yok bu konuda. Telefon numarama kod istiyorum kodda gelmiyor. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Instagram hesabımı nasıl geri alabilirim, aranızda bu işten anlayan var mı? Acil yardım ederseniz.

H

Heptwo

Üye
yazmış, mesaj güvendiğim arkadaştan geldi mesaj içinde link varmış bende linke tıklayınca birden e posta adresime kod geldi ve hesap gitti. Daha ne olduğunu anlamadan hesaptan attı beni
Size kod geldi yazmışsınız peki sizin hesabınızmı kitlendi

C

Chrisis

Üye
Şifren mail hepsi değiltirildiyse hesabına Instagram'ın yardımı olmadan tekrar girmeniz imkansızdır.

L

lastmorn

Üye
Merhaba arkadaşlar geçenlerde Instagramda dolaşırken bir tane özel mesaj geldi mesaj içeriğinde adıma şikayet varmış Instagram sayfalarından adım yayınlanıyormuş gibi mesaj yazmış, mesaj güvendiğim arkadaştan geldi mesaj içinde link varmış bende linke tıklayınca birden e posta adresime kod geldi ve hesap gitti. Daha ne olduğunu anlamadan hesaptan attı beni. Arkadaşımın hesbaınıda çalmış. Çalan kişiyi arkadaşım olarak ekledim seni savcılığa vercem dedim git ver hiçbir şey yapamazsın dedi. Çalan şahıs e-posta ve telefon numaramı değiştirmiş iki faktörlü güvenlik doğrulamasını açmış. Ekranda banka dekontu yayınlamış para kazanın para yatırın para kazanın gibi bişeyler paylaşmış. Bu nasıl oluyorda hemen bilgilerimi değiştiriyor anlam vermiyor. Instagrama girmeye çalışıyorum hesap bilgilerimle telefon numaramı yada e posta adresimi giriyom bu hesaba bağlı kullanıcı yoktur diyor. Şifremi unuttumdan kod istiyorum gelmiyor. Yani benim yapabileceğim hiçbir şey yok bu konuda. Telefon numaramı kod istiyorum kodda gelmiyor. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Instagram hesabımı nasıl geri alabilirim, aranızda bu işten anlayan var mı? Acil yardım ederseniz.
Yapmanız gerekenleri sırasıyla yazıyorum. İlk olarak aşağıdaki mail adreslerine durumunuzu hem İngilizce hemde türkçe olarak belirterek mail atmanız gerekiyor. Hesabınıza ait telefon numarasını ve e posta adresinizi yazarak 3. Şahıslar tarafından çalındığını çalan kişi iki faktörlü güvenlik doğrulamasını açtığı için bana hiçbir şekilde kod gelmemektedir diye durumunuza net bir şekilde yazarak anlatın. İlk kayıt olan kişi benim belirtin. Her gün 2 mail adresinede birer kere mail atın. Daha sonra size 3-4 gün içinde mail gelir yada gelmezse Instagram uygulamasından giriş yapmak için yardım al tıklayın. Orda belirtilen yere kullanıcı adınızı, e posta yada telefon numaranızı birini yazıp şifreni yenileyemiyor musun tıklayın. Daha sonra ilk kayıt olunan telefon yada mail adresi çıkar doğrulama kodu gönder ekranı gelir. Doğrulama kodu geldikten sonra e mail doğrulaması ister onuda doğruladıktan sonra hesabın için ek seçenekler çıkar alttan seçenekleri tıkla hesabım başkasının eline geçti tıkla daha sonra ekranda profil resmin var mı seçenekleri çıkar resmin varsa tıkla de sonra selfie videosu ister onuda çekip gönderdikten sonra 1 gün içinde mail adresine bilgilerin onaylandı gelir. Gelen mailde şifre yenileme ve tek kullanımlık yedek kod gelir yazanları harfiyen uygulayın. Hesabınızı tekrar alabilirsiniz.

Telefonuna kod halen gelmiyorsa Instagram tarafından açılmasını bekleyin.

Göndereceğiniz mail adresleri

help@instagram.com
security@mail.instagram.com

Hesabınız uygulama yada tarayıcıda açıkken gelen dm linklerine tıklamayın karşı siteye kullanıcı bilgileriniz ile bağlantı yapıyor. Şifreniz ve e-posta adresiniz kayıt ediliyor. Dikkat edin.

Bu şekilde 2 adresi kurtarmıştım. Yapamazsanız yardımcı olurum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
107

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt