İnsight Şampuanlar Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Esra
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 381
  • Cevap 0

İnsight Şampuanlar Kullananlar Yorumları

1
İnsight dökülme karşıtı şampuan kullananlar kullanıcı yorumları, nerede satılır fiyatı nedir, ne işe yarar içeriği organik mi yağlı saçlar için kullanılır mı hakkında açıklayıcı bilgiler. İnsight şampuan içeriği ileri teknoloji yöntemiyle organik içerikleri kullanarak her saç tipi için kullanılan ve saç tipi yapısına göre saçın ihtiyacına göre saç bakım ürünleri sunan ülkemizde de ürünleri bulunan bir italyan markasıdır. Geçtiğimiz kış ayında firmanın bir kaç ürününü kullanarak deneyimleme fırsatım oldu. Bugün sizlere insight şampuan ve saç kremi hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istedim. İnsight şampuan içerisinde saf ve doğal özlerin oluşturduğu ana içerikler saçların günlük temizliğini yaparken aynı zamanda saç köklerinin ihtiyacı olan organik içeriklerden faydalanmasını sağladığını vaat ediyor. Kozmetik ürünlerin ambalajlarına kıyasla bu şampuan ilaç şişesini andıran ambalajı var, şişe pompalı oluşuyla oldukça işlevsel ve ürüne şöyle bir bakınca şampuan hakkındaki ilk izlenimlerim sade ama kaliteli bir ürün olduğunu gösteriyor. [HEADING=1]Insight Boyalı Saçlar İçin Şampuan Faydaları[/HEADING] Bu şampuan boyalı ve röfleli saçlar için özel olarak üretilmiş, içeriğinde özel olarak hazırlanan temizlik ve bakım bileşenleri bulunuyor. Asıl amacı saçlardaki renk solmasını önlemek ve saçın yapısını sağlamlığını korumak, sa.lara dolgunluk parlaklık kazandırmak. Benim ilk izlenimlerim ilk yıkamada saçlarda kısa vadeli sonuçlarına bakarak şampuanın kimyasal yapısına, yıkama sırasından ve sonrasında saçlarıma ne gibi etkiler bıraktığına odaklandım. Şampuanı kullanıp bitirdikten sonra genel olarak izlenimim boyalı saçlarımda renk korumasına dair bir değişiklik fark etmedim. Sadece saçlarıma dip boyası yapmıştım diğer saçlara boyama yapmamıştım ama renklerinde bir canlılık göremedim. İnsight şampuan avucunuza pompasına bastığınızda rahatça ve kolayca saça uygulanabiliyor, yoğun yapılı bir kıvamı yok. İçeriğinde pH derecesi 5,0-6,0 arasında bu nedenle saç derisiyle uyumludur. İlk günler saçlarımı ince ve yumuşak bir köpükle yıkamıştım, daha sonraları diğer organik şampuanlarda olduğu gibi saçlarda pekte yumuşaklık bırakmadı ve ekstra olarak saç kremi uygulamak zorunda kaldım. Bu şampuanı denem amacım benim en büyük sorunum olan saçlarımda hızlı kirlenme, saç diplerinde kepek ve yoğun kaşıntı sorunum vardı. İlk kullanımlarda herhangi bir faydasını göremedim ancak 2. haftadan sonra saçlarımdaki yağı önlediğini ve kaşıntıyı azaltmıştı aynı şeyi kepek problemim için söyleyemem. Saçlarım şampuan alıştıktan sonra eski yağlanma ve eski kepek kaşıntı rutinine geri dönmeye başladı. Bu benim büyük bir heyecan uyandıran bir ürün için beklemediğim bir tecrübe oldu. Saçlarımı her yıkamadan sonra Isight saç bakım kremini saçlarımı düzleştirmek dağınık durmasını önlemek kolayca saç taramak için kullandım. Bu krem ile saçlarım yumuşadı ve kolayca tarayabildim. Her iki ürün içinde saç tellerini korumasıyla bilinen macademia yağı bulunuyor. Saçların rengini korumak için mango yağı, üzüm çekirdeği yağı, kına özü ile saçlarımda iyi bir şampuan kullandığımı hissettim diyebilirim. [CENTER][ATTACH type="full" width="720px"]918[/ATTACH][/CENTER] Son olarak Insight ürünlerinin içeriğine baktığımda bu bileşenlerin olmaması tercih etmemdeki nedenler arasında. Bu bileşenler bildiğiniz gibi Paraben, SLS, SLES, Renklendirici, Petrolatum ve Silikon'dur. Açıklamasına ''Alerjen olmayan koku maddeleri' ile koku verilmiş fakat parfüm kokmayan özelliği var buda artı bir özellik diyebilirim. İnsight ürünleri boyutları oldukça berektli 500 ve 1000 ml'lik ambalajlarda satılıyor, internette alışveriş siteleri ya da seçkin kuaförlerde bu markanın ürünlerini bulabilirsiniz. Benim bu markanın şampuanı ile saç kremi hakkındaki görüşlerim bu şekilde. Sizde Insight ürünlerini deneme fırsatı bulduysanız, organik içeriğinin sizin saçlarınızdaki etkileri neler oldu? yorumlarını yazarsanız kullanacak insanlara bilgilendirme yapmış olursunuz.
0 6
1
İnsight dökülme karşıtı şampuan kullananlar kullanıcı yorumları, nerede satılır fiyatı nedir, ne işe yarar içeriği organik mi yağlı saçlar için kullanılır mı hakkında açıklayıcı bilgiler. İnsight şampuan içeriği ileri teknoloji yöntemiyle organik içerikleri kullanarak her saç tipi için kullanılan ve saç tipi yapısına göre saçın ihtiyacına göre saç bakım ürünleri sunan ülkemizde de ürünleri bulunan bir italyan markasıdır. Geçtiğimiz kış ayında firmanın bir kaç ürününü kullanarak deneyimleme fırsatım oldu. Bugün sizlere insight şampuan ve saç kremi hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istedim. İnsight şampuan içerisinde saf ve doğal özlerin oluşturduğu ana içerikler saçların günlük temizliğini yaparken aynı zamanda saç köklerinin ihtiyacı olan organik içeriklerden faydalanmasını sağladığını vaat ediyor. Kozmetik ürünlerin ambalajlarına kıyasla bu şampuan ilaç şişesini andıran ambalajı var, şişe pompalı oluşuyla oldukça işlevsel ve ürüne şöyle bir bakınca şampuan hakkındaki ilk izlenimlerim sade ama kaliteli bir ürün olduğunu gösteriyor. [HEADING=1]Insight Boyalı Saçlar İçin Şampuan Faydaları[/HEADING] Bu şampuan boyalı ve röfleli saçlar için özel olarak üretilmiş, içeriğinde özel olarak hazırlanan temizlik ve bakım bileşenleri bulunuyor. Asıl amacı saçlardaki renk solmasını önlemek ve saçın yapısını sağlamlığını korumak, sa.lara dolgunluk parlaklık kazandırmak. Benim ilk izlenimlerim ilk yıkamada saçlarda kısa vadeli sonuçlarına bakarak şampuanın kimyasal yapısına, yıkama sırasından ve sonrasında saçlarıma ne gibi etkiler bıraktığına odaklandım. Şampuanı kullanıp bitirdikten sonra genel olarak izlenimim boyalı saçlarımda renk korumasına dair bir değişiklik fark etmedim. Sadece saçlarıma dip boyası yapmıştım diğer saçlara boyama yapmamıştım ama renklerinde bir canlılık göremedim. İnsight şampuan avucunuza pompasına bastığınızda rahatça ve kolayca saça uygulanabiliyor, yoğun yapılı bir kıvamı yok. İçeriğinde pH derecesi 5,0-6,0 arasında bu nedenle saç derisiyle uyumludur. İlk günler saçlarımı ince ve yumuşak bir köpükle yıkamıştım, daha sonraları diğer organik şampuanlarda olduğu gibi saçlarda pekte yumuşaklık bırakmadı ve ekstra olarak saç kremi uygulamak zorunda kaldım. Bu şampuanı denem amacım benim en büyük sorunum olan saçlarımda hızlı kirlenme, saç diplerinde kepek ve yoğun kaşıntı sorunum vardı. İlk kullanımlarda herhangi bir faydasını göremedim ancak 2. haftadan sonra saçlarımdaki yağı önlediğini ve kaşıntıyı azaltmıştı aynı şeyi kepek problemim için söyleyemem. Saçlarım şampuan alıştıktan sonra eski yağlanma ve eski kepek kaşıntı rutinine geri dönmeye başladı. Bu benim büyük bir heyecan uyandıran bir ürün için beklemediğim bir tecrübe oldu. Saçlarımı her yıkamadan sonra Isight saç bakım kremini saçlarımı düzleştirmek dağınık durmasını önlemek kolayca saç taramak için kullandım. Bu krem ile saçlarım yumuşadı ve kolayca tarayabildim. Her iki ürün içinde saç tellerini korumasıyla bilinen macademia yağı bulunuyor. Saçların rengini korumak için mango yağı, üzüm çekirdeği yağı, kına özü ile saçlarımda iyi bir şampuan kullandığımı hissettim diyebilirim. [CENTER][ATTACH type="full" width="720px"]918[/ATTACH][/CENTER] Son olarak Insight ürünlerinin içeriğine baktığımda bu bileşenlerin olmaması tercih etmemdeki nedenler arasında. Bu bileşenler bildiğiniz gibi Paraben, SLS, SLES, Renklendirici, Petrolatum ve Silikon'dur. Açıklamasına ''Alerjen olmayan koku maddeleri' ile koku verilmiş fakat parfüm kokmayan özelliği var buda artı bir özellik diyebilirim. İnsight ürünleri boyutları oldukça berektli 500 ve 1000 ml'lik ambalajlarda satılıyor, internette alışveriş siteleri ya da seçkin kuaförlerde bu markanın ürünlerini bulabilirsiniz. Benim bu markanın şampuanı ile saç kremi hakkındaki görüşlerim bu şekilde. Sizde Insight ürünlerini deneme fırsatı bulduysanız, organik içeriğinin sizin saçlarınızdaki etkileri neler oldu? yorumlarını yazarsanız kullanacak insanlara bilgilendirme yapmış olursunuz.
E

Esra

Üye
İnsight dökülme karşıtı şampuan kullananlar kullanıcı yorumları, nerede satılır fiyatı nedir, ne işe yarar içeriği organik mi yağlı saçlar için kullanılır mı hakkında açıklayıcı bilgiler. İnsight şampuan içeriği ileri teknoloji yöntemiyle organik içerikleri kullanarak her saç tipi için kullanılan ve saç tipi yapısına göre saçın ihtiyacına göre saç bakım ürünleri sunan ülkemizde de ürünleri bulunan bir italyan markasıdır. Geçtiğimiz kış ayında firmanın bir kaç ürününü kullanarak deneyimleme fırsatım oldu. Bugün sizlere insight şampuan ve saç kremi hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istedim. İnsight şampuan içerisinde saf ve doğal özlerin oluşturduğu ana içerikler saçların günlük temizliğini yaparken aynı zamanda saç köklerinin ihtiyacı olan organik içeriklerden faydalanmasını sağladığını vaat ediyor. Kozmetik ürünlerin ambalajlarına kıyasla bu şampuan ilaç şişesini andıran ambalajı var, şişe pompalı oluşuyla oldukça işlevsel ve ürüne şöyle bir bakınca şampuan hakkındaki ilk izlenimlerim sade ama kaliteli bir ürün olduğunu gösteriyor.

Insight Boyalı Saçlar İçin Şampuan Faydaları​

Bu şampuan boyalı ve röfleli saçlar için özel olarak üretilmiş, içeriğinde özel olarak hazırlanan temizlik ve bakım bileşenleri bulunuyor. Asıl amacı saçlardaki renk solmasını önlemek ve saçın yapısını sağlamlığını korumak, sa.lara dolgunluk parlaklık kazandırmak. Benim ilk izlenimlerim ilk yıkamada saçlarda kısa vadeli sonuçlarına bakarak şampuanın kimyasal yapısına, yıkama sırasından ve sonrasında saçlarıma ne gibi etkiler bıraktığına odaklandım. Şampuanı kullanıp bitirdikten sonra genel olarak izlenimim boyalı saçlarımda renk korumasına dair bir değişiklik fark etmedim. Sadece saçlarıma dip boyası yapmıştım diğer saçlara boyama yapmamıştım ama renklerinde bir canlılık göremedim.

İnsight şampuan avucunuza pompasına bastığınızda rahatça ve kolayca saça uygulanabiliyor, yoğun yapılı bir kıvamı yok. İçeriğinde pH derecesi 5,0-6,0 arasında bu nedenle saç derisiyle uyumludur. İlk günler saçlarımı ince ve yumuşak bir köpükle yıkamıştım, daha sonraları diğer organik şampuanlarda olduğu gibi saçlarda pekte yumuşaklık bırakmadı ve ekstra olarak saç kremi uygulamak zorunda kaldım. Bu şampuanı denem amacım benim en büyük sorunum olan saçlarımda hızlı kirlenme, saç diplerinde kepek ve yoğun kaşıntı sorunum vardı. İlk kullanımlarda herhangi bir faydasını göremedim ancak 2. haftadan sonra saçlarımdaki yağı önlediğini ve kaşıntıyı azaltmıştı aynı şeyi kepek problemim için söyleyemem. Saçlarım şampuan alıştıktan sonra eski yağlanma ve eski kepek kaşıntı rutinine geri dönmeye başladı. Bu benim büyük bir heyecan uyandıran bir ürün için beklemediğim bir tecrübe oldu.

Saçlarımı her yıkamadan sonra Isight saç bakım kremini saçlarımı düzleştirmek dağınık durmasını önlemek kolayca saç taramak için kullandım. Bu krem ile saçlarım yumuşadı ve kolayca tarayabildim. Her iki ürün içinde saç tellerini korumasıyla bilinen macademia yağı bulunuyor. Saçların rengini korumak için mango yağı, üzüm çekirdeği yağı, kına özü ile saçlarımda iyi bir şampuan kullandığımı hissettim diyebilirim.

İnsight Şampuanlar Kullananlar Yorumları.JPG

Son olarak Insight ürünlerinin içeriğine baktığımda bu bileşenlerin olmaması tercih etmemdeki nedenler arasında. Bu bileşenler bildiğiniz gibi Paraben, SLS, SLES, Renklendirici, Petrolatum ve Silikon'dur. Açıklamasına ''Alerjen olmayan koku maddeleri' ile koku verilmiş fakat parfüm kokmayan özelliği var buda artı bir özellik diyebilirim. İnsight ürünleri boyutları oldukça berektli 500 ve 1000 ml'lik ambalajlarda satılıyor, internette alışveriş siteleri ya da seçkin kuaförlerde bu markanın ürünlerini bulabilirsiniz. Benim bu markanın şampuanı ile saç kremi hakkındaki görüşlerim bu şekilde. Sizde Insight ürünlerini deneme fırsatı bulduysanız, organik içeriğinin sizin saçlarınızdaki etkileri neler oldu? yorumlarını yazarsanız kullanacak insanlara bilgilendirme yapmış olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
48
Çevrim içi ziyaretçiler
93
Toplam ziyaretçi
141
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt