İnce ve tüy şeklindeki saçları canlandırma

• Konuyu başlatan Aker
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 166
  • Cevap 0

İnce ve tüy şeklindeki saçları canlandırma

1
İyi günler arkadaşlar tepe bölgemdeki saçlar çok inceldi bir çoğu tüy şeklinde sarı olarak uzuyorlar ama tam ölmemişler acaba bu saçları minoxil ve finasterid kullanarak eskisi gibi canlandırmak mümkündür? Kaç ay kullanmam gerek normal saç haline gelmesi için. Tepe bölgesi baya açık olduğu için mevcut saçları biraz kalınlaştırmak istiyorum. Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
0 6
1
İyi günler arkadaşlar tepe bölgemdeki saçlar çok inceldi bir çoğu tüy şeklinde sarı olarak uzuyorlar ama tam ölmemişler acaba bu saçları minoxil ve finasterid kullanarak eskisi gibi canlandırmak mümkündür? Kaç ay kullanmam gerek normal saç haline gelmesi için. Tepe bölgesi baya açık olduğu için mevcut saçları biraz kalınlaştırmak istiyorum. Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
A

Aker

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
54
Çevrim içi ziyaretçiler
94
Toplam ziyaretçi
148
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt