Soru İmex krem sürdükten sonra yıkanır mı?

• Konuyu başlatan Burcu
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 351
  • Cevap 1

İmex krem sürdükten sonra yıkanır mı?

1
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda imex krem kullandım ve cildimdeki sivilceler ile kızarıklıkların tamamen geçtiğini fark ettim. İmex kremi cildime sürüyorum sonra yıkama hiç yapmıyorum. Cildimin oldukça hassas olması nedeniyle daha önce denediğim birçok ürün cildimi kurutup soyarken, imex krem bu sorunu yaşatmadan etkili oldu. Ürünü düzenli olarak kullandım ve cildimdeki rahatsız edici problemlerden kurtuldum diyebilirim. Benim gibi hassas cilde sahip olanlar için imex kremi öneririm. Sizlerin de bu kremle ilgili deneyimlerinizi merak ediyorum. İmex krem kullanan veya benzer sorunlar için başka ürünler deneyen var mı? Hangi ürünler cildinizde nasıl sonuç verdi? Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
1 6
1
Yıkamaya gerek yok gece sürersen ya da sabah bekleyebildiği kadar beklesin herhangi bir sorun yapmaz.
B

Burcu

Üye
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda imex krem kullandım ve cildimdeki sivilceler ile kızarıklıkların tamamen geçtiğini fark ettim. İmex kremi cildime sürüyorum sonra yıkama hiç yapmıyorum. Cildimin oldukça hassas olması nedeniyle daha önce denediğim birçok ürün cildimi kurutup soyarken, imex krem bu sorunu yaşatmadan etkili oldu. Ürünü düzenli olarak kullandım ve cildimdeki rahatsız edici problemlerden kurtuldum diyebilirim.

Benim gibi hassas cilde sahip olanlar için imex kremi öneririm. Sizlerin de bu kremle ilgili deneyimlerinizi merak ediyorum. İmex krem kullanan veya benzer sorunlar için başka ürünler deneyen var mı? Hangi ürünler cildinizde nasıl sonuç verdi?

Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

E

Edanur

Üye
Yıkamaya gerek yok gece sürersen ya da sabah bekleyebildiği kadar beklesin herhangi bir sorun yapmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
13
Toplam ziyaretçi
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt