İmex Akne Sabunu Yüze Kullananlar Memnun mu?

• Konuyu başlatan Edward
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 281
  • Cevap 1

İmex Akne Sabunu Yüze Kullananlar Memnun mu?

1
Arkadaşlar son zamanla fazla yağlı besinler tüketiyorum birde üstüne ergenlik sivilceleri eklenince yüzüm son 2 aydır berbat bir hale geldi sivilcelenmeye başladı böyle kırmızı lekeler yan yana sivilceler iz bırakmaya başladı her sabah yüzümü sabunla yıkıyorum daha etkili sabun kullanmak için öneriler bekliyorum en çok kullanılan imex ve Sebamed face clear sabunlar var kullanıp memnun kalanlar var mı?
1 6
1
Merhaba imex kullandım sadece kullanıldıgı zaman geçiyor ve daha sonra tekrar cıkıyor. Sana önerim sebamed sabunu araştır.
E

Edward

Üye
Arkadaşlar son zamanla fazla yağlı besinler tüketiyorum birde üstüne ergenlik sivilceleri eklenince yüzüm son 2 aydır berbat bir hale geldi sivilcelenmeye başladı böyle kırmızı lekeler yan yana sivilceler iz bırakmaya başladı her sabah yüzümü sabunla yıkıyorum daha etkili sabun kullanmak için öneriler bekliyorum en çok kullanılan imex ve Sebamed face clear sabunlar var kullanıp memnun kalanlar var mı?

N

Nilay

Üye
Merhaba imex kullandım sadece kullanıldıgı zaman geçiyor ve daha sonra tekrar cıkıyor. Sana önerim sebamed sabunu araştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
10
Çevrim içi ziyaretçiler
16
Toplam ziyaretçi
26
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt